Norjassa kuvattavassa HBO:n sarjassa näyttelevä Krista Kosonen kertoo järeistä koronatoimista – näyttelijät testataan joka toinen päivä

3:14
Krista Kosonen kertoo kertoo unelmiensa toteutumisesta Cannesissa

Näyttelijä Krista Kosonen on mukana Beforeigners-sarjassa. 

Näyttelijä Krista Kosonen kuvaa paraikaa HBO:n Beforeigners-sarjan toista kautta Norjassa. Hän kertoi Anna-lehden haastattelussa lähteneensä tyttärensä Selman kanssa Norjaan viime syksynä ja tarkoituksena on kuvata helmikuuhun saakka. Ensimmäisellä kaudella mukana reissussa ollut Antti J. Jokinen on oman projektinsa äärellä, joten äiti ja tytär ovat kahdestaan maassa.

Kososen mukaan kuvauksissa on tarkat säännöt koronaviruksen takia. Näyttelijöille tehdään joka toinen päivä koronatesti. Joulukuun lopussa häneltä oli otettu yhteensä jo 42 testiä.

– Siellä on hyvin varovaista toimintaa. Kaikilla pitää olla maskit ja suojalasitkin, Kosonen kuvaili MTV Uutisille.

Tieto järisytti

Kosonen nähdään tänä keväänä myös uuden Sukuni salat -ohjelman avausjaksossa. Hän kertoi taannoin MTV Uutisille, että ei osallistu yleensä ohjelmiin, jossa esiinnytään omana itsenä. Nyt hän teki kuitenkin poikkeuksen, sillä ei malttanut olla selvittämättä sukunsa mysteeriä.

– Minua on pyydetty kaikenlaisiin ohjelmiin mukaan, mutta en ole tuntenut omakseni sellaisia, joissa pitää esiintyä omana itsenään. Minua on aina kiinnostanut suvussani olevat selvittämättömät asiat ja olen ollut halukas tietämään, mitä on oikein tapahtunut, Kosonen kertoi MTV Uutisille.

Sukuni salat MTV3-kanavalla maanantaisin 15.2. klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja