Noloimmat kondomitarinat – voitko lukea näitä tuntematta myötähäpeää?

Buzzfeed keräsi lukijoidensa noloimmat kondomitarinat. Voitko lukea näitä irvistämättä myötähäpeästä?

Kokemattomuus, allergiset reaktiot ja muut kommellukset voivat tehdä kondomin käytöstä haastavampaa kuin uskoit olevan mahdollistakaan.

Lue Buzzfeedin lukijoiltaan keräämät hupaisat kondomitarinat.

"Poikaystäväni kondomi jäi jumiin sisälleni, ja hänen täytyi auttaa minua kalastamaan se pois vaginastani – koska hänen sormensa olivat pidemmät."

"Erään kerran... Unohtakaa, ketä yritän huijata? En harrasta seksiä."

"Isäni lähetti minulle tekstiviestin kertoen, että 9-vuotias siskoni oli löytänyt tyhjän kondomirasian roskakoreista kotini ulkopuolelta, ja kysyi vihaisesti, voisinko olla hienovaraisempi tulevaisuudessa. Olin liian kauhistunut ja noloissani, etten tajunnut kysyä, miksi 9-vuotias siskoni kaivelee roskia kotini ulkopuolella."

"Poikaystäväni ja minä olimme yötä ystäväni asunnossa, ja tullessamme pois hissistä törmäsimme pieneen tyttöön, joka juoksi luoksemme näyttäen uutta "ilmapalloaan". Kysyimme, mistä hän löysi sen, ja hän vastasi ylpeästi: "Äidin ja isin roskiksesta!" Hän jatkoi laittamalla (selkeästi käytetyn) kondomin huulilleen yrittäen puhaltaa sitä meidän katsoessamme kauhusta kankeina. Lopulta poikaystäväni sai suostuteltua hänet heittämään sen pois. Toivottavasti tämä tapahtuma häviää lapsen muistista, jotta hän välttyy tulevaisuuden traumoilta."

"Olin 18-vuotiaana Walgreens-kaupassa ostamassa kondomeja. Kun tutkailin vaihtoehtoja törmäsin vahingossa keski-ikäiseen mieheen. Kun aloin pyydellä anteeksi törmäämistäni, huomasin, että hän oli isäni. Olimme molemmat häpeissämme, emmekä ole puhuneet tapauksesta sen koommin."

"Sain allergisen reaktion mintunmakuisesta kondomista. Kun minun piti selittää äidilleni, miksi oksentelin kotiin tullessani, hänen vastauksensa oli: "Miksi annoit suuseksiä kondomin kanssa?" Kiitos, äiti."

"Menetettyäni neitsyyteni, olin niin vainoharhainen ja kauhuissani, että pidin käyttämämme kondomin seuraavat kuusi viikkoa, ja täytin sen toistuvasti vedellä varmistaakseni, ettei siinä ollut reikiä."

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja