Mainos

Nogasin-kapseleille 3,2 Helmi-pistettä

Helmi ja Verman antoivat 100 naiselle mahdollisuuden testata Nogasin-kapseleita, joista on apua kiusallisiin kaasuvaivoihin. Testaajat kokeilivat tuotetta kolmen viikon ajan, jonka jälkeen he arvioivat tuotetta Helmi-pisteillä 1-5. Nogasin-kapselit saivat paljon kiitosta ja keräsivät yhteensä 3,2 Helmi-pistettä.

Testiryhmäläiset kokeilivat Nogasin-kapseleita kolmen viikon ajan. Kapselit keräsivät kiitosta, sillä niiden sanottiin käyvän kaikenlaisiin ruoansulatusongelmiin. Testiryhmäläiset kehuivat, että enää tiettyjä ruokia ei tarvitse vältellä ilmavaivojen pelossa.

"Vatsassa on silkkinen olo ja ihana rauha"

"Vatsan turvotus pinkeys ja häiritsevät suolistoäänet ja ikävät ilmavaivat eivät vaivanneet lainkaan ottaessani ruokailun yhteydessä Nogasin-kapseleita. Mahtava tuote ja taatusti käytän jatkossakin!" ilmavaivat historiaa:

"Nogasin-kapselit todella auttavat ilmavaivoihin ja mahanvääntelyihin. Vatsassa on silkkinen olo ja ihana rauha." Ilonenkeli:

"Täyden viiden helmen tuote, auttaa kaikenlaisiin ruoansulatusongelmiin, jopa akuutteihin!" jimbo:

"Ihana tuote, joka on ansainnut ehdottomasti neljä helmeä! Tätä tuotetta tulen käyttämään jatkossakin, turvotuksesta ei ole ollut enää tietoakaan. Ainoastaan laktoosi-intoleranssin aiheuttamiin vaivoihin tuote ei tehonnut täysin toivotulla tavalla." Mörri:

"Kaali ja sipuli ovat nyt vakaasti ruokavaliossani. Näitä ei tarvitse enää varoa." Muuttaja13:

"Taisi löytyä valmiste, joka on oltava aina mukana! Voin turvallisin mielin popsia ihania salaatteja sekä perunaruokia." helmiorvokki:

"Vatsakipuja hieman vähemmän"

Osa vastaajista ei saanut apua vaivoihinsa, tai Nogasin-kapselit toimivat vain osittain.

"Valitettavasti tuote ei minun kohdallani toiminut. En huomannut minkäänlaista vaikutusta, otin kapselit sitten kokonaisina tai avattuina ja veteen sekoitettuna. Toivottavasti tuote tuo kuitenkin muille apua ja helpotusta ikävään vatsaongelmaan." HKM:

"Kaksi helmipistettä. En huomannut muuta kun että ehkä vatsakipuja oli hieman vähemmän. Ilmavaivoja oli yhtä paljon kuin aikaisemmin." minä:

"Auttoi joihinkin turvotusoireisiin selvästi, mutta esimerkiksi pasta jätti edelleen hyvinkin tunkkaisen olon. Kuitenkin hyvä tuote, jonka käyttöä tulen jatkamaan." teepannu:"

"Suosittelen lämpimästi"

Suurin osa testiryhmäläisistä oli kuitenkin tyytyväisiä, että löysivät avun ongelmiinsa. Nogasin-kapselivat jäävät usean testiryhmäläisen käyttöön jatkossakin.

"Helppo tapa välttää ikäviä vatsaoireita. Paras vaikutus kun muistaa ottaa pillerin ajoissa." Aku:

"4 pistettä Nogasinille, auttoi oikeasti vatsan turvotukseen ja kipuihin ruokailun jälkeen. 5 pistettä olisi tullut, jos vielä olisi auttanut laktoosivikaan. Suosittelen lämpimästi!" minni:

"Pahimmat vatsavaivat tosin helpottivat, mutta 100%:n varmuudella en voi sanoa että Nogasinin ansiosta. Kokeilujakson jälkeen olisi hyvä pitää tauko ja vasta sitten arvioida, kun näkisi palaako vaivat. Lisäksi vaikutus ei ollut välitön, vaan siihen meni 3-4 päivää." xanna:

"Mielestäni Nogasin-kapselit vilkastuttivat ongelmallista aineenvaihduntaa ja olen tosi tyytyväinen. Ilmavaivat eivät poistuneet lopullisesti mutta helpottivat. Ehkä pidempi ajanakso tekee parhaan tuloksen ja siksipä jatkan kuuria. Kiitos annetusta mahdollisuudesta!" Without gas:

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Futureimagebank

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.