Mainos

NIVEA Color CrystalGloss säilyttää värjättyjen hiusten hehkun

NIVEA tuo markkinoille mittavaan tuotekehitystyöhön perustuvan värjättyjen hiusten hoito- ja muotoilusarjan NIVEA Color CrystalGloss. Sarjan shampoo, hoitoaine, naamio ja hoitava kiiltosuihke säilyttävät hiukset vastavärjätyn näköisinä pidempään.

Värjätyt hiukset altistuvat helpommin ulkoiselle rasitukselle ja lisäksi hiusten muotoilu voi kuluttaa väriä. Oikealla hoidolla värjätyt hiukset pysyvät terveinä ja niiden sävy eloisana ja kirkkaana.

NIVEA Color CrystalGloss -sarjan tuotteet suojaavat väriä, korjaavat hiusta, antavat kiiltoa ja sisältävät UV-suojan. Tuotteiden sisältämä antioksidantti, riisiöljy, suojaa hiusta vapailta radikaaleilta.

Lipidien määrä hiuksessa vaikuttaa hiuksen vetolujuuteen, käsiteltävyyteen ja kammattavuuteen.

Hiuksia värjättäessä lipidien määrä vähenee. NIVEA Color CrystalGloss -sarja sisältää nestemäistä kristallia, joka vastaa hiusten omia lipidejä ja korjaa näin värjäyksen aiheuttamia vaurioita.

Valon ja nestemäisten kristallimolekyylien kohdatessa hiukset kiiltävät ja väri hehkuu eri sävyissä.

NIVEA Color CrystalGloss -tuotteiden tehokkuutta testattiin tutkimuksissa huolellisesti. Kriteereinä olivat kiillon parantuminen, värin säilyminen, hiusten pehmeys ja joustavuus sekä kosteus.

NIVEA Color CrystalGloss -shampoo (250 ml) säilyttää värjättyjen hiusten hehkun jopa kuusi viikkoa. Hiuksista tulee kiiltävät ja pehmeät.

NIVEA Color CrystalGloss -hoitoaine (200 ml) suojaa väriä ja säilyttää sen luonnollisena. Tuote suojaa hiuksia värin haalistumiselta samalla kun se pehmentää ja lisää kiiltoa.

NIVEA Color CrystalGloss -hoitonaamio (300ml) uudistaa hiusta syvältä ja tekee hiuksista pehmeät. Hoitonaamiota suositellaan käytettävän kerran viikossa ja sen annetaan vaikuttaa hiuksissa noin kolme minuuttia. Naamion hinta on noin 6 euroa.

NIVEA Color CrystalGloss -hoitava kiiltosuihke (150 ml) on kiiltoa antava viimeistelysuihke, joka saa hiukset säihkymään. Suihke sisältää nestemäisten kristallien ja UV-suojan lisäksi kevyitä, hoitavia öljyjä, jotka hoitavat hiuksia ja saavat ne näyttämään terveiltä ja kiiltäviltä. Suihke on täydellinen viimeistely värjättyjen hiuksien hoidossa.

Suihke ravistetaan ennen käyttöä, jotta kiiltoa lisäävät aineet sekä öljyt sekoittuvat.

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.