Nina Mikkosen painoa arvosteltiin työkeikalla – kertoo viime vuodesta: "Olen iloinen, että olen hengissä"

Tuhoajatukset nousivat mieleen elämän vastoinkäymisissä – Nina Mikkonen kertoo tarinansa 10:16
Nina Mikkonen kertoi MTV:lle, millaisia tuhoisia ajatuksia hänelle nousi elämän vastoinkäymisissä.

Yrittäjä Nina Mikkonen sai osakseen ikävää arvostelua painostaan ollessaan tammikuussa työkeikalla. 

Yrittäjä ja Suurin pudottaja  -ohjelmasta tuttu Nina Mikkonen kertoi 15. tammikuuta Instagram-videolla saaneensa hetki sitten osakseen arvostelua painostaan ollessaan työkeikalla. 

– Käänsin hänelle jopa selänkin, että tältä näytän takaapäin. Hän totesi, että olen lihonut niistä ajoista, kun voitin Suurin pudottaja -kilpailun. Totta, olen. Mutta haluan sanoa sen, että kukaan ei tiedä toisen ihmisen elämästä kuin sen, mitä kukin haluaa täällä somessa itsestään kertoa, Mikkonen kertoi videolla. 

– Kaikilla meillä on murheet, toisilla vähän pienempiä ja toisilla isompia riippuen siitä, mistä kulmasta katsoo. Minun viime vuosi oli sellainen, että olen iloinen, että olen ylipäätään hengissä. Sairastan keskivaikeaa masennusta ja voin kertoa, että sen kanssa ei aina ole kivaa, Mikkonen jatkoi.

Voit katsoa Nina Mikkosen videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mikkonen voitti vuonna 2019 Suurin pudottaja -ohjelman VIP-kisan. Hän kirjoitti videonsa tekstiosiossa, että sen jälkeen on tapahtunut paljon. 

– Olen monesta asiasta kiitollinen elämässäni: pojistani sekä ystävistä, joille saan olla paljas ja kelpaan keskeneräisenä kiloineni päivineni. Ne, joilla on masennuksesta se harhainen käsitys, että se on alakuloa, joka vaatii vain henkistä ryhdistäytymistä, itsensä niskasta kiinni ottamista, voin vain todeta, että eri kokoisia ovat murheemme. Olen sairastanut keskivaikeaa masennusta vuodesta 2013, Mikkonen kirjoitti. 

Mikkosen puoliso Timo T. A. Mikkonen sai sairauskohtauksen vuonna 2011, ja Ninasta tuli miehensä omaishoitaja. Timo kuoli vuonna 2017. 

Parilla on kaksi poikaa: Mikael ja Matias

 

Lue myös:

    Uusimmat