Nina Mikkonen iloitsee perheen uudesta elämänvaiheesta: "Päästään vaivattomasti Timon kanssa liikkumaan"

Mediapersoona Timo T.A. Mikkosen omaishoitajana toimiva Nina-vaimo kertoo, että perheellä menee nyt hyvin heidän muutettua uuteen kotiin Orimattilaan. 

Nina Mikkonen iloitsee MTV.fille, että perheellä on pitkästä aikaa tasainen vaihe meneillään.

– En valita osaani nyt, Mikkonen kertoo.

Mikkosten perhe muutti hiljattain Orimattilaan, jossa on Ninan mukaan paremmat olosuhteet perheen lapsillekin, Mikaelille ja Matiakselle. 

– Kun saisi vielä lisää lämpimiä ja aurinkoisia päiviä, että päästäisiin Timon kanssa kulkemaan lisää ulkona. Täällä on hyvät kevyen liikenteen väylät, joten päästään vaivattomasti Timon kanssa menemään.

Timo T.A. Mikkonen sai noin viisi vuotta sitten aivoinfarktin. Nina toimii sokean ja suurimmaksi osaksi liikuntakyvyttömän miehensä omaishoitajana. Heinäkuussa hän kertoi Seiskassa, ettei Timo T.A. pysty enää syömään kiinteää ruokaa ja mies oli sillä hetkellä letkuruokinnassa.

Nina Mikkosen mukaan perheen uudella asuinalueella on palvelut lähellä ja myös valinnanvaraa. Hyvät kulkuyhteydet ja harrastusmahdollisuudet ovat parantaneet koko perheen hyvinvointia. 

– Matiaskin pääsee judo-harjoituksiin ilman autokyytiä pyöräillen, joten hän saa siinä samalla myös lämmiteltyä treeneihin.

Lue myös:

    Uusimmat