Niklas Hagman Pirittan kotiäitiydestä: Nostan hattua

Jääkiekkoilija Niklas Hagman arvostaa vaimonsa, ex-missi Piritta Hagmanin panosta lasten hoitamisessa.

Hyökkääjä Niklas Hagman muutti viime vuonna työn perässä Venäjälle, kun hän solmi Lokomotiv Jaroslavl -jääkiekkoseuran kanssa yksivuotisen sopimuksen.

Niklaksen perheeseen kuuluvat vaimo Piritta Hagman ja kolme lasta eivät kuitenkaan muuttaneet mukana, vain jäivät Suomeen asumaan. Pirittalle ja lapsille hankittiin asunto Porista, jotta lähipiiri voisi auttaa lasten hoidossa.

– Toki Piritta on ollut lasten kanssa yksin kaikki yöt. Sitten kun lapsilla on vatsataudit ynnä muuta, niin kyllä siinä otettiin naisesta mittaa. Lastenhoidossa on niin paljon hommaa. Täytyy nostaa hattua Pirittalle, että hän on niin hienosti hoitanut asioita ja jaksanut, Hagman toteaa.

Hagmanin perheeseen kuuluu kuusivuotias poika Lukas, kolmevuotias tytär Lila sekä kuopus, vajaan vuoden ikäinen Eliana-tytär. Kolmen lapsen isänä Niklas tietää, millaista kiirettä kotona välillä on.

– Jos itse olen yksin himassa lasten kanssa yhden päivän, niin olen ihan loppu, enkä oikein tiedä mitä tehdä, hän kuvailee.

Kiekkoilija toivoo osanneensa osoittaa vaimolleen tarpeeksi hyvin sen, miten kiitollinen hän tämän panoksesta lasten- ja kodinhoitoon on.

– Erittäin paljon arvostan Pirittaa. Toivottavasti olen osannut osoittaa Pirittalle sen, että olen aina arvostanut häntä ja hänen toimintaansa.

Hagman toivoo, ettei hänen enää koskaan tarvitse olla pitkäaikaisesti erossa perheestään. Kiekkoilija onkin päättänyt, että minne ikinä ura häntä vie, perhe seuraa jatkossa mukana.

(MTV3 – HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat