Nicole Richie muuttaa tyyliään taitavasti, katso kuvat!

Nicole Richie osoitti olevansa oikea tyylikameleontti muuntamalla huomaamattoman arkilookinsa häikäisevään biletyyliin.

Televisiopersoona Nicole Richie, 30, osoitti vastikään hallitsevansa tyylikkään pukeutumisen jalon taidon niin arkisissa tilaisuuksissa kuin yöelämässäkin.

Richie saapui eilen Miamiin arkisessa lookissa. Huiviin ja aurinkolaseihin sonnustautuneen Richien arkityyli oli yhtenevä ja mukava. Richie oli varmasti ajatellut ensisijaisesti juuri mukavuutta valitessaan vaatteet matkustuksen ajaksi ylleen. Asukokonaisuus oli tästä luonnollisesta vaatimuksesta huolimatta yhtenevä ja tyylikäs.

Kuvioitu huivi ja väljä harsomainen pitkä toppi sopivat hyvin yhteen, sillä asusteiden kuviot muistuttivat toisiaan, mutta sävyt olivat kuitenkin toisistaan poikkeavat. Mustat housut ja tummat avokkaat täydensivät Richien arkisen, mutta huolitellun tyylin.

Illalla yöelämään suunnannutta Richietä ei ollut tunnistaa juhlavammassa asussa. Arkityylinsä Richie oli jättänyt asennetta myöten hotellille, sillä illansuussa Miamin kaduilla asteli itsevarma ja naisellinen leidi.

Richie sonnustautui iltaa varten lyhythelmaiseen, mutta pitkähihaiseen samppanjanväriseen mekkoon, joka puki upeasti ruskettunutta naista. Mekon etumusta vaaleammat pitsimäiset hihat korostivat Richien ruskettunutta olemusta entisestään.

Myös Richien hiukset oli suittu juhlakuntoon. Richien muodikkaan pitkät otsahiukset oli suoristettu ja hiukset oli taivutettu huolellisesti hieman sisäänpäin. Myös hiusten lämmin ruskea sävy sitoi asukokonaisuutta entistä saumattomammin yhteen.

Asunsa yksityiskohdiksi Richien oli valinnut näyttävien korvakorujen lisäksi pikkuruisen trendikkään clutch-laukun sekä tummanruskeat korkokengät.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja