Nicole Kidman avautuu: Tätä mieltä olen skientologiasta

Tuore skientologia-aiheinen kirja väittää Nicole Kidmanin ja Tom Cruisen eron johtuneen uskonnosta. Kidman itse ajattelee jokaisella olevan oikeus omaan uskontoonsa ja kunnioittaa lastensa vakaumusta, vaikka skientologia herättääkin paljon vastustusta.

Pulitzer-palkittu Lawrence Wright väittää tuoreessa skientologiaa käsittelevässä kirjassaan Going Clear näyttelijä Nicole Kidmanin, 45, ja Tom Cruisen, 50, avioliiton kaatuneen Cruisen omistautuneisuudelle skientologiaa kohtaan.

Tuoreessa The Hollywood Reporter -lehden haastattelussa Kidman ei myönnä eikä kiellä väitettä. Tähti ei suostu puhumaan julkisesti tästä kiistanalaisesta uskonnosta, johon hänen ja Cruisen yhteiset adoptiolapset Isabella ja Connor uskovat. Uutuuskirjan väitteeseen Kidman tyytyy tiuskaisemaan:

– Niin varmasti (väittää). Olen valinnut olla puhumatta julkisesti skientologiasta. Minulla on kaksi lasta, jotka ovat skientologeja – Connor ja Isabella – ja minä kunnioitan syvästi heidän vakaumustaan, Kidman kertoo ja vaihtaa pian puheenaihetta.

– Katseeni hakeutuu tähän lehdessä olevaan mekkoon – niin kiinnostunut olen tästä puheenaiheesta, Kidman heittää lehteä selaillessaan.

Skientologien kirkko hiljattain kielsi huhut, joiden mukaan johtaja David Miscavige olisi nimittänyt Kidmania onnenonkijaksi, joka olisi teeskennellyt uskonnollisen kääntymyksensä. Wright väittää kirjassaan, että väitteet näyttelijästä tehtiin sen jälkeen, kun tämä oli avioitunut hartaan skientologin, Cruisen, kanssa.

– Wrightin kirja sopisi paremmin supermarkettien iltapäivälehtiin, koska ne eivät ole mitään muuta kuin vanhojen syytteiden toistoa, jotka on osoitettu vääriksi jo kauan sitten, kirkon edustaja Karin Poew sanoo.


AVA

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja