Neymarin tylyttämä vastustaja vastasi brassitähden rajuihin rasismisyytöksiin – "Sinun on opittava häviämään"

3:03
Videolla kuvaa sunnuntain PSG:n ja Marseillen dramaattisesta ottelusta.

PSG:n tähtipelaaja Neymar ja Marseillen Alvaro Gonzalez ottivat yhteen joukkueiden välisessä kohtaamisessa sunnuntaina. Neymar syytti ottelun jälkeen Gonzalezia rasistisesta kielenkäytöstä.

PSG:n ja Marseillen välinen Ranskan liigan ottelu karkasi täysin käsistä ottelun lisäajalla, kun peräti viisi pelaajaa sai punaisen kortin joukkokahakan yhteydessä. Yksi ulosajetuista oli brassitähti Neymar, joka läiskäisi Marseille-puolustaja Gonzalezia avokämmenellä takaraivoon.

Neymar ja Gonzalez kävivät kiivasta keskustelua jo ennen kahakan syttymistä. Marseillen 1-0-voittoon päättyneen ottelun jälkeen Neymar syytti Gonzalezia rasistisesta kielenkäytöstä.

– Kadun vain, etten lyönyt sitä kusipäätä kasvoihin. VARista on helppo havaita "aggressioni". Haluan nyt nähdä kuvaa rasistista kutsumassa minua "kusipääapinaksi". Sen haluan nähdä, Neymar kirjoitti Twitter-tilillään.

Syytösten keskelle joutunut Gonzalez vastasi Neymarin syytöksiin julkaisemansa joukkuekuvan yhteydessä.

– Rasismille ei ole tilaa. Minulla on puhdas ura monien joukkuetovereiden ja ystävien kanssa. Joskus sinun on vain opittava häviämään ja hyväksyttävä se kentällä, Gonzalez kirjoittaa.

Neymarin lisäksi punaisen kortin saivat PSG:n Layvin Kurzawa ja Leandro Paredes sekä Marseillen Jordan Amavi ja Dario Benedetto.


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja