Ranskan huippuottelu riistäytyi käsistä: Neymar iski vastustajaa päähän, viisi pelaajaa joukkotappelusta ulos – brassitähti lisäsi löylyä somessa!

3:03
Videolla kuvaa sunnuntain PSG:n ja Marseillen dramaattisesta ottelusta.

PSG:n ja Marseillen välisen Ranskan jalkapalloliigan ottelun lisäajalla nähtiin rujo joukkotappelu. Mukana nujakoinnissa oli myös PSG-supertähti Neymar, joka lensi neljän muun pelaajan tavoin ulos.

Ranskan huippukamppailu Le Classique päättyi Marseillen 1–0-vierasvoittoon ja lisäajalla käsistä riistäytyneisiin tapahtumiin. Neymar ja Marseille-puolustaja Álvaro González soittivat suutaan toisilleen, ja joukkokahina (video jutun ylälaidassa) oli valmis PSG:n Layvin Kurzawan tekemän rujon taklauksen jälkeen. 

Nujakoinnista jaettiin lopulta kaikkiaan viisi punaista korttia: kolme PSG:lle ja kaksi Marseillelle.

Neymarin tuomio tuli videotutkinnan jälkeen, kun hänen havaittiin läppäisseen kädellään Álvaro Gonzálezia takaraivoon. Neymarin kuultiin syyttävän kentältä poistuessaan jotain pelaajaa rasistisista kommenteista.

Neymar jatkoi tapahtumien puimista kovin kommentein sosiaalisessa mediassa.

– Kadun vain, etten lyönyt sitä kusipäätä kasvoihin, Neymar kirjoitti.

– VARista on helppo havaita "aggressioni". Haluan nyt nähdä kuvaa rasistista kutsumassa minua "kusipääapinaksi". Sen haluan nähdä! brassitähti jatkoi.

Marseillen päävalmentaja André Villas-Boas puolestaan väitti ottelun jälkeen PSG:n Ángel Di Marían sylkäisseen päin yhtä joukkueensa pelaajista.

Ranskan liigaa viime vuosina hallinneen PSG:n kausi on käynnistynyt surkeasti kahdella peräkkäisellä tappiolla.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja