Nettideittailija: Vältä näitä miestyyppejä

Etsitkö internetistä kunnollista miestä? Nettideittailijan kannattaa välttää näitä miestyyppejä.

Nettideittailija kohtaa verkossa niin itsensä vähättelijöitä kuin kunnon egotrippailijoitakin. Helmi kokosi listan miestyypeistä, joihin ei kannata pitää yhteyttä nettideittimaailmassa.

Kliseekuningas

Kliseet herättävät harvoin mielenkiintoa. Kuluneilla sanonnoilla leikittelelijä osoittaa vain, ettei hänellä ole juurikaan persoonallisuutta. Kaikki eivät ole yhtä hyviä kirjoittamaan, mutta mikäli mies ei kerro mitään persoonallista itsestään, häntä on vaikea erottaa tapetista.

Itsensä vähättelijä

Omakehu haisee, mutta niin haisee itsensä vähättelykin. Kukaan nainen ei etsi unelmien miestä, joka kertoo ensimmäisessä viestissään, kuinka hänen ihmissuhteensa ovat aina päättyneet katastrofiin ja elämä näyttää päättyvän pitkään yksineloon. Itseironia on erikseen, mutta toivottavasti myös vastapuoli ymmärtää sitä.

Mikä tahansa käy -tyyppi

Jotkut miehet eivät etsi mitään erityistä, vaan heille käy minkälainen nainen tahansa. He maksimoivat mahdollisuutensa lähettämällä viestin mahdollisimman monelle. Saat selville, onko mies mikä tahansa käy -tyyppi hänen persoonattomasta viestistään, johon hän on vaihtanut vain nimesi sopiviin väleihin. Saman viestin hän lähettää kaikille naisille.

Nuorten tyttöjen metsästäjä

Tälle miestyypille käyvät ainoastaaan häntä 20 vuotta nuoremmat, hyvännäköiset, koulutetut ja hyvin laihat naiset. Siitä mies ei puhu mitään, mitä hänellä on itsellään tytöille annettavana.

Egotrippailija

Tarjolla hyvännäköinen, koulutettu, hyväkäytöksinen, urheilullinen, kultturelli ja rikas mies. Jos mies kertoo viestissään vielä maailmanympärimatkoistaan, maratonennätyksistään ja siitä, kuinka hän tekee joka viikko hyväntekeväisyyttä sairaiden ja vanhusten kanssa, jokin haiskahtaa. Suhtaudu egotrippailijoihin varauksella.

Flirttailija

Tämä miestyyppi jaksaa flirttailla sinulle päivät pitkät, mutta ei koskaan vaivaudu laittamaan sinulle kunnon viestiä. Tämä kielii siitä, ettei hän tosiasiassa ole sinusta niin kiinnostunut. Hän saattaa flirttailla monellekin naiselle tällä tyylillä.

Yhden lauseen mies

Välttämisen arvoisia ovat myös miehet, jotka lähestyvät sinua yhdellä lauseella. "Mitä kaunokainen?" tai "Kuinka viikonloppu sujuu?" -tyyliset viestit kertovat, ettei mies näe yhtään vaivaa eteesi. Mikäli mies on todella kiinnostunut sinusta, hän lähettää sinulle kunnon viestin, jossa kertoo jotakin itsestään. Ja ennen kaikkea, kysyy jotakin myös sinulta osoittaakseen kiinnostuksensa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock/Elena Elisseeva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja