Netflixin haastava Disney+ avautuu 12. marraskuuta – viihdejätti kertoi nyt suunnitelmistaan

Disney on kertonut lisää suunnitelmistaan Disney+-suoratoistopalvelunsa varalle. Palvelu avautuu 12. marraskuuta ja tarjoaa katsottavaksi runsaasti yksinoikeudella tehtyä sisältöä.

Disney kertoi tiedotustilaisuudessaan Disney+-palvelua koskevista suunnitelmistaan ja odotuksistaan. Palveluun on tulossa sisältöä niin Disneyltä, Pixarilta, Marvelilta kuin National Geographiciltakin, minkä lisäksi Disney-historian rakastetuimmat hahmot saavat omia sarjojaan ja lyhytelokuviaan. Disney kertoi ainakin Monsterit Oy:n, High School Musicalin ja Hannah Montanan tekevän paluun, minkä lisäksi tuloillaan on myös uusia Marvel-supersankareita.

Disney panostaa varta vasten suoratoistopalveluaan varten luotuun sisältöön noin miljardi Yhdysvaltain dollaria vuoden 2020 aikana ja yhteensä kaksi miljardia vuoteen 2024 mennessä. Yhtiö odottaa palvelunsa saavan 60-90 miljoonaa tilaajaa vuoden 2024 loppuun mennessä.

Disney+ avautuu 12. marraskuuta ja maksaa 6,99 dollaria kuukaudessa tai 69 dollaria vuodessa. Aluksi palvelu tulee saataville vain Yhdysvalloissa, mutta Disneyn tavoitteena on päästä mukaan kaikille suurille markkina-alueille kahden vuoden kuluessa. Yhtiö vihjasi lisäksi mahdollisuudesta integroida suoratoistopalveluaan osittain ESPN+:n ja Hulun kanssa, mutta tarkempia tietoja suunnitelmista ei kerrottu.

Lisätietoja Disney+:sta on luettavissa Disneyn suomenkielisillä verkkosivuilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja