Neljä miestä ryösti ja hakkasi Jukka Haapalaisen vuonna 2018 – TTK-tuomari kertaa tapahtunutta: "Raukkamaisia"

Jukka Haapalainen kertoo pelottavasta tilanteesta, kun hänet hakattiin ja ryöstettiin Lontoossa 2:34
Videolla Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö kertovat vuonna 2018 tapahtuneesta ryöstöstä

Jukka Haapalainen koki pelottavan tilanteen vuonna 2018.

Uuden Yökylässä Maria Veitola -kauden toisessa jaksossa toimittaja-juontaja Maria Veitola pakkaa laukkunsa ja suuntaa yökyläilemään tanssijapariskunta Jukka Haapalaisen ja Sirpa Suutari-Jääskön luo.

Toisen päivän aamulla keskustelu kääntyy vuonna 2018 tapahtuneeseen tilanteeseen, kun Haapalainen hakattiin ja ryöstettiin Lontoossa. Hän kertoo Veitolalle uskovansa, että tekijät olivat seuranneet häntä kadulla jo pitkään hänen ollessaan kävelemässä kotiinsa.

– Tein matkalla muutaman mutkan ennen kotiin menemistä. Se oli päivällä, olin ollut pitkällä reissulla ja minulla oli paljon valuuttaa mukana. Minun piti mennä vaihtamaan valuutat, hän kertaa.

Tekijät tunkeutuivat Haapalaisen ja Suutari-Jääskön Lontoon-kodin ala-aulaan, mistä mennään hissillä parin asuinkerrokseen. Ala-aulassa he kävivät Haapalaisen kimppuun.

– Vähän raukkamaisia, kun neljä tulee yhtä jätkää vastaan, Haapalainen jatkaa.

Haapalainen kertoo olevansa ylpeä siitä, että hän sai luultavasti yhdeltä tekijältä kylkiluut poikki iskemällä niin kovasti hanttiin. Tappelu oli niin kovaäänistä, että Suutari-Jääskö kuuli metelin heidän kotiinsa saakka. 

Millaisen jäljen tapahtunut on jättänyt Haapalaiseen? Katso Haapalaisen ja Suutari-Jääskön kertomus tapahtuneesta yllä olevalta videolta!

Yökylässä Maria Veitola alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 8.2. klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon. Ekstrapitkät jaksot vain MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat