Mainos

Neitsyt-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2017

Katso, mitä vuosi 2017 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla!

Rakkaus

Tänä vuonna rakkaus ei välttämättä ole etusijalla elämässäsi. Rakkaus on kuitenkin elämää ylläpitävä voima, joten älä anna järjen hallita liikaa tunteitasi. Varaa aikaa yhdessäoloon kumppanisi kanssa, sillä se on edellytys suhteenne toimimiselle, ja jopa jatkumiselle.

Sinkuilla on vuoden aikana hyviä mahdollisuuksia tavata mielenkiintoisia ihmisiä. Uuden suhteen kehittyminen vaatii kuitenkin aikaa ja panostusta, eivätkä työkiireesi sitä välttämättä salli. Niinpä tuore suhde voi helposti kuivua kokoon jo ensimetreillä yhteisen ajan puuttumisen takia.

Perhe ja ystävät

Jonkun läheisesi terveydentila saattaa aiheuttaa sinulle tänä vuonna huolta. Perhehuolet voivat vähentää myös mahdollisuuksiasi tavata ystäviäsi niin usein kuin haluaisit. Muista, että todelliset ystävät pysyvät kuitenkin rinnallasi ja ovat tukenasi etenkin vaikeina hetkinä, vaikket sinä voisikaan välttämättä antaa heille aikaasi.

Työ ja ura

Vuosi on työasioissa varsin suotuisa. Itseluottamusta ja määrätietoisuutta sinulla riittää, ja suhteesi työkavereihinkin ovat kunnossa. He luottavat sinuun ja kysyvät sinulta neuvoa ongelmissa, joita eivät pysty itse ratkaisemaan.

Työtä sinulla on paljon, välillä liiankin paljon. Onneksi sinulla on rohkeutta sanoa ääneen, jos työtaakkasi uhkaa kasvaa liian suureksi. Uutta työtä etsivillä neitsyillä on tänä vuonna hyvät mahdollisuudet löytää toiveidensa mukainen työpaikka.

Opiskelu

Vuosi ei ole opintojen kannalta paras mahdollinen. Opintosi eivät ota edetäkseen tarpeeksi ripeästi, sillä jostain syystä et vain osaa keskittyä niihin tarpeeksi. Kyse voi olla siitä, että mielenkiintosi kohdistuu niin moniin muihin asioihin, että opinnot voivat välillä jäädä väkisinkin kakkoseksi, tai vieläkin alemmalle sijalle.

Raha

Tänä vuonna sinun kannattaa olla tarkkana raha-asioissa, sillä muuten menot kasvavat helposti tuloja suuremmiksi. Älä myöskään lainaile rahaa ystävillesi, sillä rahojen saaminen takaisin voi olla kovan työn takana, ja vaikka rahat saisitkin takaisin, voi ystävyys olla mennyttä.

Terveys

Stressi saattaa vaivata sinua tänä vuonna toistuvasti, ja se voi altistaa sinut flunssalle ja muille tartuntataudeille. Muista siis kaiken kiireenkin keskellä pitää huolta terveydestäsi.

Uudenvuodenlupaus

Muista antaa aikaa rakkaudelle.

 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja