Neitsyen syyshoroskooppi 2022: Paluu työhön ei tunnu ollenkaan auvoisalta

Neitsyiltä paluu arkeen ei suju kesän jälkeen kovin mutkattomasti.

Sinun rakkauselämäsi ei ole ollenkaan ongelmatonta alkavana syksynä. Hankaluuksia nousee esiin tämän tästä, eivätkä ne ratkea itsestään. Sinun ja kumppanisi täytyy löytää tapa selvittää erimielisyydet ja riidat rakentavalla ja rauhanomaisella tavalla. Se on mahdollista, mutta vaatii molemmilta osapuolilta joustavuutta ja valmiutta kompromisseihin. Syksyn edetessä kommunikaatio välillänne paranee, ja se saa suhteennekin toimimaan paremmin.

Sinkuilla puolestaan riittää vetovoimaa ja vientiä, välillä jopa niin paljon, että sinun voi olla vaikea valita lukuisien viejäehdokkaiden joukosta kaikkein sopivin. Syksyn muuttuessa talveksi alkaa se oikea valikoitua heidän joukostaan ja voit rakastua niin syvästi, että sinkkuelämä saa sinun osaltasi jäädä taakse.

Paluu työhön ei tunnu loman jälkeen auvoisalta

Neitsyiden sosiaalinen elämä on tänä syksynä varsin vilkasta. Sinä tapaat mielellään ystäviäsi, sekä nykyisiä että uusia, etkä viihdy juuri lainkaan kotona. Erilaiset huvit ja reissut voivat tulla niin kalliiksi, että sinua suorastaan hirvittää.

Paluu työhön ei tunnu loman jälkeen ollenkaan auvoisalta. Ongelmia tuntuu syntyvän milloin mistäkin, ja alat ehkä miettiä jo työpaikan vaihtamista.

Katso myös: Puuduttaako töissä? Boreout on vaiettu ongelma: "Tabu, jota ei oikein ymmärretä". Juttu jatkuu videon alla.

3:05
Jos jokainen päivä töissä puuduttaa ja turhauttaa, kyseessä voi olla boreout.

Uusi työmahdollisuus saattaa tarjoutua sinulle myöhemmin syksyllä, vaikket varsinaisesti työtä etsisikään.

Myös työttömät neitsyet voivat viimein löytää etsimänsä työn. Sinulle työ ei kuitenkaan ole koko elämä. Sinä teet työsi ja sen jälkeen vaihdat vapaalle, etkä vaivaa päätäsi työllä ennen seuraavaa työpäivää.

Yritä ohittaa hankalat tilanteet ottamatta liikaa kantaa

Perheen sisällä voi olla alkusyksystä hieman kireyttä ja erimielisyyttä. Yritä ohittaa hankalat tilanteet ottamatta liikaa kantaa mihinkään tai valitsematta puolta perheenjäsenten välillä. Siten erimielisyydet menevät parhaiten ja nopeimmin ohitse.

Tänä syksynä tunnet olevasi täynnä energiaa. Niinpä innostutkin harrastamaan monenlaista liikuntaa ja saatat mennä innostuksessasi jopa niin pitkälle, että kalenterissasi löytyy jokaiselle päivälle oma liikuntamuotonsa.

Menikö loma pieleen? Ahdistaako arki? Toimi näin:

8:55
Asiantuntija kertoo, miten arjen ahdistusta voi helpottaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja