Neitsyen kesähoroskooppi 2019

Järki ja tunteet käyvät sinussa välillä taistelua. Tänä kesänä joku vain yhtäkkiä kävelee sinua vastaan – ja suoraan sydämeesi.

Sinä tunnet tänä kesänä olevasi kotona, missä ikinä oletkin. Koti on sinulle pikemminkin mielentila kuin fyysinen paikka. Perhekin on sinulle laaja käsite. Siihen kuuluvat yhtä lailla perheenjäsenet ja sukulaiset kuin sinulle tärkeät ja läheiset ystävätkin.

Et voi koskaan tietää, kenet tänä kesänä kohtaat

Sinä et voi koskaan tietää, kenet tänä kesänä kohtaat. Joku vain yhtäkkiä kävelee sinua vastaan ja suoraan sydämeesi. Hän voi olla tuleva puolisosi, elämäsi suuri rakkaus.

Jos lähdet kesään valmiiksi rakastuneena, voi suhteesi hyvinkin muuttua kesän aikana astetta vakavammaksi. Alatte ehkä suunnitella yhteistä tulevaisuutta. Hankitte yhteisen koiran, tai lapsen.

Tai alatte suunnitella häitä.

Se, mikä sopii toisille, ei välttämättä sovi sinulle

Järki ja tunteet käyvät sinussa välillä taistelua. Älä ajattele niin paljon, vaan anna mieluummin tunteiden viedä. Äläkä ainakaan rupea ylianalysoimaan parisuhdettasi. Jos jokin vaivaa sinua suhteessanne, puhu siitä kumppanisi kanssa. Se on parempi keino kuin suhteen analysoiminen puhki ystävien kanssa. Yritä olla myös vertaamatta omaa parisuhdettasi muiden parisuhteisiin.

Jokainen suhde on omanlaisensa. Se, mikä sopii toisille, ei välttämättä sovi sinulle ja kumppanillesi.

Neitsyt lomamatkalla

Lomallaan neitsyet haluavat matkustaa paikkaan, jossa mieli oikeasti lepää, ja jossa ajatuksetkin voi panna tauolle.

Sinä olet ollut aina se järkevä vastuunkantaja parisuhteessa. Välillä on ehkä hyvä vaihtaa rooleja, edes hetkeksi. Silloin sinä saat vuorostasi ottaa rennosti ja hullutella, kun joku toinen pitää sinusta huolta.

Väärinymmärrysten riski on turhan suuri

Erilaisten somekanavien käyttö viestittelyyn on nopeaa ja kätevää, mutta väärinymmärrysten riski on turhan suuri. Jotkut viestit sinun kannattaakin kertoa mieluiten kasvokkain, tai edes puhelimessa.

Kesä on sinulle hyvää aikaa palata myös juurillesi. Matkusta tapaamaan perhettäsi tai kaukaisempia sukulaisia, joita et ole nähnyt vuosiin. Se on samalla myös matka itseesi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja