Näyttelijäkaunottaren asuvalinta kummastutti Cannesissa

Espanjalainen näyttelijäkaunotar Paz Vega ikuistettiin Cannesin kaduilla oudossa asussa: korkokengissä ja uimapukua muistuttavassa trikoobodyssa.

Espanjalainen, 35-vuotias, näyttelijä Paz Vega tunnetaan hienostuneesta tyylikkyydestään ja klassisesta kauneudestaan. Näyttelemisen televisiossa aloittanut Vega nähtiin kuitenkin Cannesin elokuvajuhlien aikaan punaisen maton ulkopuolella omituinen asu päällään. Espanjatar käveli Cannesin kaduilla yllään korkeakorkoiset mustat korkokengät ja trikoosta valmistettu uimapukua muistuttava body. Asuvalintansa Vega viimeisteli hienostunein helmin.

Normaalisti hillityn elegantisti pukeutuvan näyttelijän asuvalinta on kummastuttanut medioissa. Espanjalainen malli-näyttelijä ja kolmen lapsen äiti on L'Orealin kasvo ja hänen uskotaankin kuvanneen Cannesissa mainoksia, joita varten tyyli oli luotu.

Myöhemmin saman päivänä aikana Vega nähtiin punaisella matolla uusimman Pirates of the Caribbean -elokuvan ensi-illassa tutussa tyylissään: tyylikkäänä hennonvärisessä housupuvussa.

Paz Vega on palkittu espanjalaisella Goya-palkinnolla parhaana uutena naisnäyttelijänä ja hänet on nähty eurooppalaisten tuotantojen lisäksi myös Hollywood-elokuvissa (muun muassa Spanglish – käännöskukkasia).


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja