Näyttelijä Sami Saikkosen kasvot vaurioituivat pahoin pienkoneturmassa: Nyt hän astui julkisuuteen

Hyvinkäällä tapahtuneessa pienkoneturmassa loukkaantunut lennonopettaja ja näyttelijä ja tanssija Sami Saikkonen on kertonut toipumisestaan.

Kuukausi sitten tapahtuneessa onnettomuudessa menehtyi yksi ihminen ja Saikkonen kiidätettiin tehohoitoon. Saikkosen kasvot vaurioituivat pahoin turmassa.

Saikkonen on aiemmin kertonut MTV Uutisille olevansa onnettomuuden jäljiltä  ”kuin titaanista tehty Arnold Schwarzenegger”. 

– Nenä, posket ja ohimot menivät muusiksi, mutta ne on nyt paikattu titaanilla. Aivotärähdys tuli, kun löin turmassa pään penkkiin, Saikkonen kommentoi MTV Uutisille kolmisen viikkoa sitten.

MTV Uutiset paikan päällä: Tältä Hyvinkään lento-onnettomuuspaikalla näyttää – yksi kuoli, yksi loukkaantui 3:16
MTV Uutiset vieraili Hyvinkaan lentoturman tapahtumapaikalla vain muutama tunti onnettomuuden jälkeen. Tältä siellä näytti. 

Saikkonen on kertonut, että hän ei muista itse turmasta mitään.

Saikkonen totesi sunnuntaina (31.10.) Ylen Arto Nybergin keskusteluohjelmassa, että onnettomuuspäivä 27.9. on hänen uusi syntymäpäivänsä.

Hän kiittelee kirurgeja taitaviksi. Saikkonen kertoo, että hänen kasvojensa vasen puolisko rakennettiin käytännössä uudestaan.

– iPhone tunnisti minut pari päivää sitten, että sitä voi pitää menestyksenä.

Saikkonen luonnehtii itseään onnekkaaksi selvittyään onnettomuudesta:

– Enkelit ja  maahiset ja kaikki hyvät henget ovat olleet minun mukanani ja onnetar kanssa.

Saikkonen sanoo, että ainakaan tällä hetkellä hänellä ei ole traumaa onnettomuudesta eikä hän ole ahdistunut. Saikkonen kertoo, että hänellä on vertaistukiseuraa muista lentäjistä ja hän on valmis pyytämään apua, jos huomaa sellaista tarvitsevansa.

Saikkonen kommentoi, että hän haluaa todella paljon itsekin tietää, että mitä onnettomuudessa oikein tapahtui. 

Lue myös:

    Uusimmat