Näyttelijä Mira Rastas sai kuulla Teatterikorkeakoulun pääsykokeissa olevansa seinäruusu – opiskeli näyttelijäksi Lontoossa ja tähdittää nyt suosikkisarjaa

7:38
Tältä näyttää Rantabaarin 3. kausi!

Mira Rastas on Rantabaari-sarjan uusi näyttelijä.

Mira Rastas hyppää suositussa Rantabaari-sarjassa toimittaja Minnan rooliin. Minna kätkeytyy monen sarjan roolihahmon elämään, sillä hän tekee suurta paljastusjuttua ja käyttää kyseenalaisia keinoja saadakseen tietoja.

Lontoossa asuva Mira nautti täysillä roolihahmon näyttelemisestä ja sarjan kulisseissa olemisesta.

– Kaikki mukana olleet olivat niin kannustavia ja kivoja. Tuli sellainen kesäleirifiilis, Mira muistelee MTV Uutisille kesän kuvauksia.  

Mira opiskeli näyttelijäksi East 15 Acting Schoolissa Lontoossa, jossa hän on asunut viitisen vuotta. Sitä ennen hän teki töitä Porin Teatterissa ja opiskeli alaa eri opistoissa sekä Suomen Teatteriopistossa.

Lukion jälkeen hän yritti myös Teatterikorkeakouluun.

– Hain lukion jälkeen useaan kertaan, mutta tiputtuani viimeisestä vaiheesta päätin etsiä toisen väylän ja se johti Englantiin. Teatterikorkeakoulussa sanoivat palautteessaan, että olen todella hyvä, mutta heidän mielestään vähän seinäruusu, Mira naurahtaa.

– Silloin tajusin, ettei Teatterikorkeakoulu ole minulle se väylä, hän jatkaa.

Miralla ei ole suunnitteilla muuttaa takaisin kotimaahan, sillä hän on seurustellut englantilaisen puolisonsa kanssa jo kolme vuotta. Mies on myös näyttelijä.

– Olisihan se ihana toki muuttaa Suomeen, mutta en usko, että mieheni pystyisi Suomessa tekemään näyttelijäntöitä.

Mira on tehnyt Englannissa muutaman lyhytelokuvan, rooleja nettisarjoihin sekä mainoksia. Nyt, korona-aikana hän on keskittynyt koekuvauksiin.

– Täällä monet sarjat ovat pysähdyksissä ja lähes ainoa, mitä voi tehdä, on lähettää videoita koekuvauksiin. Osa näyttelijöistä tekee myös mainoksia kotonaan.

Rantabaari 15.3. alkaen Sub-kanavalla! Katsottavissa myös mtv-palvelussa sekä C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja