Näyttelijä ihastui Gossip Girl -komistukseen?

Onko Hollywoodissa uusi pariskunta? Elton Johnin Oscareiden kunniaksi järjestetyissä juhlissa näyttelijä Emma Roberts oli palkintogaalan sijaan kiinnostunut vain mieskomeudesta.

Elton John AIDS Foundation Academy Award Viewing -juhlissa nähtiin nuorta lempeä. Scream 4 -elokuvassa nähtävä Emma Roberts, 20, ja Gossip Girl -tähti Chace Crawford, 25, livahtivat tuon tuosta yhdessä tupakalle, Usmagazine.comille kerrotaan.

Kolmeen eri kertaan nuoret tähdet astuivat ulos tupakka kädessään juttelemaan toisilleen. Iltayhdeksän aikaan kaksikko unohti kaikki muut ja asteli takaisin Pacific Design Centeriin käsi kädessä. Sisälle päästyään duo kuitenkin erosi välittömästi.

Mutta vaikka kaksikko yritti jutella muiden vieraiden kanssa, ei keskinäinen kemia jäänyt keneltäkään huomaamatta. Ystävänsä Jenna Uskowitzin kanssa jutellut Roberts vilkuili tämän tästä Crawfordia eikä aikaakaan, kun Roberts oli jälleen kultansa vierellä. Illan aikana Robertsin bongattiin myös taputtelevan ihastuksensa selkää.

– Emma on selvästi ihastunut Chaceen. He eivät suudelleet, mutta heidän välillään oli selvää kemiaa ja he olivat kiinnostuneita toisistaan, silminnäkijä kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: usmagazine.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja