Näyttelijä: Äitini pakotti minut allekirjoittamaan tatuointisopimuksen

16-vuotias Dakota Fanning ei saa ottaa tatuointia. Neidolle kuitenkin tehtiin väliaikainen tatuointi hänen uuden elokuvansa hengessä.

Näyttelijä Dakota Fanning (kuva ylh.) on hankkinut tatuoinnin. Kuva neidon iholla on kuitenkin väliaikainen, ja siihen on hyvä syy: Fanning on luvannut äidilleen, ettei ota tatuointia.

– Kun olin 11-vuotias, äitini pani minut allekirjoittamaan sopimuksen, jossa lupasin, etten koskaan hanki tatuointia. Myös siskoni joutui allekirjoittamaan paperin, Fanning kertoo starpulse.comissa.

Kat Von D. Kuva: Wireimage/AOP

Fanning suostui väliaikaiseen tatuointiin vieraillessaan Lopez Tonight -show'ssa. Tatuoinnin suunnitteli ja toteutti tatuointitaiteilija Kat Von D (kuva vas.).

Kuvassa on Fanningin uuden The Runaways -elokuvan kunniaksi kirsikka, jonka alla lukee Dakotan nimi. Fanning näyttelee elokuvassa Cherie Currieta, ja filmin hittibiisissä mainitaan kirsikka.

Nuori näyttelijä on julistanut rakastavansa kuvaa ihollaan. Koska teos on vain väliaikainen, Kat Von D antoi hänelle lahjaksi myös kuvan suunnittelemastaan kirsikasta.

MTV3/Helmi

Lähteet: Starpulse.com, Popcrunch.com

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat