Mainos

Näytä rinnat - saat uudet!

Moni nainen tuntee jossain elämänsä vaiheessa tyytymättömyyttä rintavarustukseensa. Usein kyse on rintojen koosta - liian pienet, minkäs sille mahtaa. Internetiin onkin jo ryöminyt yrityksiä, jotka hyvän tahdon nimissä haluavat "auttaa" neitokaisia rintaongelmiensa kanssa.

Yksi tällainen yritys on myfreeimplants.com - paljasta sulosi internetissä, ja voit saada ilmaisen rintaleikkauksen. Sivuston perusajatus on yksinkertainen: luo itsestäsi kuvallinen sivusto, ja saat ilmaisen rintaleikkauksen. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Näin saattaakin olla. Miehet nimittäin ovat koko jutun avain. Sivustolla vierailevat miehet maksavat sen käytöstä ja toiminnoista, jotta heidän suosikkinaisensa saisi kaipaamansa leikkauksen. Palvelua käyttävien naisten velvollisuutena on kiittää miehiä heidän tuestaan esimerkiksi kiitosviestien muodossa.

Vaikka palvelussa mainitaan vain naisen sivustolle lataamien kuvian olevan "avainasemassa tavoitteiden saavuttamisen suhteen", ei nakuilu ole pakollista. Turha kuitenkaan todeta, että paljastavammat kuvat saavat enemmän huomiota, ja ainakaan palvelun etusivun perusteella se ei vedä puoleensa siveydensipuleita. Yksi neitokaisista pitelee kädessään "hello boys" -kylttiä, kun toinen on tyytynyt huulien viekoittelevaan muikistamiseen.

Sivusto nousi uutisotsikoihin Iso-Britanniassa, kun kauneuskirurgien edustaja esitti sivusta huolestuneita kommentteja. Kommentit eivät kuitenkaan edenneet sen suurempaan myllytykseen, sillä kirurgien etuliitto veti kommenttinsa takaisin. He totesivat ymmärtäneensä verkkopalvelun perusidean: se tarjoaa vaihtoehtoista implanttien rahoitustapaa.

Mene ja tiedä. Kenties tässä on oiva oljenkorsi leikkausta tarvitsevalle, varattomalle naiselle. Mutta entä ne naiset, jotka paljastavat itsensä internetissä turhaan? Sivusto ei takaa leikkaukseen pääsyä, joten pienoinen itsensä paljastelu ei välttämättä johda mihinkään – paitsi kenties entistä huonompaan itsetuntoon.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.