"Naurettava tilanne" – F1-tuomaristolta päätös Max Verstappenin ja Lance Strollin hämmentävästä kolarista

Max Verstappen ja Lance Stroll selvisivät ilman rangaistusta kolaristaan Portugalin GP:n toisissa harjoituksissa perjantaina.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Portugalin GP suorana 23.-25.10.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, ennakkotunnelmat klo 15.00, aika-ajot klo 15.55
Su: ennakkotunnelmat klo 14.00, Portugalin GP klo 15.05

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Red Bullin Verstappen ja Racing Point -tallin Stroll kolauttivat autonsa yhteen kovassa vauhdissa Portimaon radalla, kun kumpikaan ei halunnut antaa asemiaan mutkassa. Strollin auto pyörähti radalta ja Verstappenin auto vaurioitui, mikä johti punaisiin lippuihin. 

Tuomariston mielestä tilanteesta ei kuitenkaan tarvinnut rangaista kumpaakaan.

– Kuljettajat olivat samaa mieltä siitä, että kolari oli väärinkäsitysten tulos. Kumpikin kuljettaja olisi voinut välttää tilanteen, tuomaristo summasi. 

Heti tilanteen jälkeen Verstappen syytteli Strollia törkeillä nimityksillä, kun taas yllättynyt kanadalainen piti törmäystä tarpeettomana. 

Tallipomotkin kommentoivat suojattiensa touhuja. Red Bullin Christian Hornerin mielestä tilanne meni tasaisesti molempien piikkiin, mutta Racing Pointin Otmar Szafnauer syytti täysin Verstappenia. 

– Tämä on naurettava tilanne. Ja minkä takia?

– Voin taata, että Max tiesi varmasti Lancen olevan siinä mutkassa. Mutta Lance ei tiennyt Maxin olevan siellä. Mielestäni tämä on melko yksinkertaista, Szafnauer puhisi. 

Lue myös:

    Uusimmat