Mainos

Naudankieli ja piparjuurimajoneesi

  • 1 naudankieli
  • 1 purjo
  • 1 sipuli
  • 1 porkkana
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 bouquet garnie (maustekimppu)
  • suolaa, pippuria
  • Majooneesi:
  • 2 keltuaista
  • 1 rkl dijon-sinappia
  • suolaa, pippuria
  • 2–3 dl öljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • raastettua piparjuurta
  • rucolaa
  • kapriksia

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan ja keitä reilut kaksi tuntia. Kuori kieli keittämisen jälkeen, kun se on vielä lämmin (säästä keitinliemi tai pakasta). Anna kielen jäähtyä.

Tee majoneesi. Yhdistä ensin keltuaiset, sinappi, suola ja pippuri. Lisää öljy nauhana koko ajan sekoittaen. Yhdistä lopuksi etikka ja piparjuuri. Tarjoile ohuiden kielisiivujen ja majoneesin kanssa hieman rucolaa ja kapriksia.

Resepti: Nicolas Thieulon

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.