Nämä upeat naiset tähdittävät Woody Allenin elokuvaa

AVAn leffapaikalla nähdään torstaina 3.11. Woody Allenin legendaarinen Kaikki sanovat I Love You. Elokuvassa nähdään toinen toistaan säteilevämpiä naistähtiä, kuka on sinun suosikkisi?

Woody Allenin elokuva Kaikki sanovat I Love You on varsinaista naistähtien loistoa, sillä ellokuvaa tähdittävät muun muassa Goldie Hawn, Drew Barrymore ja Julia Roberts.

Drew Barrymore

Näyttelijätär Drew Barrymore (s. 1975) aloitti uransa lapsinäyttelijänä. E.T.-elokuvasta uransa startannut Barrymore koki jo nuorena julkisen uran kiroukset. PEOPLE-lehden mukaan Barrymore kärsi alkoholi- ja huumeongelmista jo varsin nuorena. Tähti on paljastanut, että maistoi alkoholia ensimmäisen kerran 9-vuotiaana ja alkoi polttaa marijuanaa 10-vuotiaana. 12-vuotiaana tähti oli koukussa kokaiiniin. 13-vuoden iässä Barrymore oli ollut vieroituksessa jo kahdesti.

Tähti pääsi kuitenkin yli ongelmistaan ja on yksi Hollywoodin valovoimaisimpia tähtiä. Hänen menestyselokuviensa listaan kuuluvat muun muassa kauhulegenda Scream, action-elokuva Charlien enkelit ja lukuisia komedioita, kuten Pakko olla in ja Kaukorakkautta.

Goldie Hawn

Näyttelijätär Goldie Hawn (s. 1945) aloitti IMDb.comin mukaan näyttelijän uransa jo 1960-luvulla. Siitä lähtien nainen on tähdittänyt lukuisia Hollywood-elokuvia, muun muasta Kerran bändäri - aina bändäri, Suhteet sekaisin ja Kuokkavieras.

Hawn on ollut IMDb:n mukaan naimisissa kahdesti. Nykyisin hän on yhdessä näyttelijä Kurt Russellin kanssa.

Hawnilla on kaksi lasta ex-miehensä Bill Hudsonin kanssa. Sekä Oliver että Kate ovat myös näyttelijöitä. Myös hänen ja Kurt Russelin poika Wyatt on tehnyt uraa näyttelijänä.

Julia Roberts

Näyttelijätär Julia Roberts (s. 1967) halusi IMDb:n alunperin eläinlääkäriksi ja opiskeli journalismia, mutta kun hänen Eric-veljensä saavutti mainetta Hollywoodissa, hän päätti kokeilla näyttelemistä.

Sittemmin Roberts on nähty lukuisissa huippuelokuvissa, kuten Pretty Woman, Erin Brockovich ja Ocean's Eleven.

Myös Robertsin upea ulkonäkö on saanut paljon huomiota. Empire Magazine rankkasi Roberts 100 seksikkäimmän naisen joukkoon vuonna 2007. PEOPLE-lehti puolestaan valitsi tähden 100 kauneimman henkilön joukkoon vuonna 2006.

Lähde: IMDb.com

Kaikki sanovat I Love You AVAlla torstaina 3.11. kello 21.00.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja