Nämä suosikkitähdet ovat langenneet pahoihin poikiin, lue lista!

Superjulkkiksilla on rahaa, mainetta ja täydellisiä parisuhteita. Valitettavasti näiden naisten miesmaussa olisi paljon parannettavaa. Katso, ketkä Hollywood-tähtöset lankeavat kerta toisensa jälkeen pahoihin poikiin!

TheFrisky.com teki listan Hollywood-tähdistä, jotka seurustelevat jatkuvasti pahojen poikien kanssa. Näiden naisten pitäisi luvata parantaa rakkauselämäänsä uudenvuoden kunniaksi!

Denise Richardson

Tunnettu paha poika Nikki Sixx, prostituoitujen kanssa leikkivä addikti Charlie Sheen sekä huonomaineinen Richie Sambora... Richardsonilla on erittäin huono maku ihmisten suhteen.

Kat Von D

Kat Von D:llä on oma historiansa Nikki Sixxin kanssa, mutta nykyään hän seurustelee vieläkin pahemman miehen kanssa, nimittäin Jesse Jamesin. James tunnetaan parhaiten siitä, että hän petti näyttelijätär Sandra Bullockia.

Shannen Doherty

Siskoni on noita -tähti Shannen Doherty on saanut oman osuutensa pahoista miehistä. Ensimmäinen aviomies Ashley Hamilton ratsasti Dohertyn maineella, seuraavasta aviomiehestä Rick Salomonista puolestaan julkaistiin seksivideo Paris Hiltonin kanssa pian häiden jälkeen. Avioliitto mitätöitiin.

Paris Hilton

Perijätär Paris Hiltonin rakkauselämä kaipaisi korjaamista. Hänen pitäisi lopettaa on/off-suhteensa Doug Reinhardtin kanssa. Hillsistäkin tuttu Reinhardt on tylsä ja manipuloiva.

Liza Minnelli

– Makuni uran suhteen on paras mahdollinen, mutta miesmakuni on kaikista huonoin. Se johtuu siitä, että kasvoin haavemaailmassa. Kaikki loppuu, kun valkoinen hevonen saapuu. Muistan, että kysyin äidiltä, että mitä tapahtuu onnellisen lopun jälkeen. Hän oli aluksi hiljaa ja totesi sitten, että "Se selviää sinulle kyllä", Minnelli on julistanut.

Pamela Anderson

Povipommi Pamela Andersonin kolme aviomiestä Tommy Lee, Rick Salomon ja Kid Rock todistavat, että nainen tarvitsee ehdottomasti paremman miesmaun.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston oli naimisissa Prinssi Uljaan kanssa, mutta avioliitto ei toiminut. Sen jälkeen hän on seurustellut monien miesten kanssa, jotka eivät ole hänen arvoisiaan. Vince Vaughn ja John Mayer? Aniston saisi paremmankin.

Evan Rachel Wood

Monelle tuli järkytyksenä, että upea ja superlahjakas Evan Rachel Wood kihlautui Marilyn Mansonin kanssa kahdesti. Hän on kertonut, että ihastui Mansonin eyelineriin.

Jessica Simpson

Jessica Simpson on samassa veneessä Anistonin kanssa. Nick Lacheyn jälkeen hänen rakkauselämänsä on ollut yhtä alamäkeä. Entä onko uusi kihlattu Eric Johnson hänen perässään vain rahan ja maineen takia?

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja