Nämä ovat yleisimmät seksimokat, joihin miehet syyllistyvät

The Stir listasi mokat, joihin miehet syyllistyvät sängyssä.

Miehet syyllistyvät sängyssä muun muassa kovakouraisuuteen ja kaikkitietävyyteen. Nämä ovat miesten yleisimmät seksimokat:

1. Hän kuvittelee, että seksi on samanlaista sukupuolesta riippumatta

Mies voi kuvitella, että seksi tuntuu samalta sinusta kuin se tuntuu hänestä. Kun penis on naisen sisällä, se tuntuu upealta - miehen mielestä. Naisista pelkkä rynkytys ei taas tunnu juuri miltään. Miesten olisikin hyvä muistaa, että monella naisella on todella herkät paikat, joten pelkällä sisään-ulos -menetelmällä ei päästä vielä pitkälle.

2. Hän luulee tietävänsä mitä haluat

Miehet voivat kuvitella, että kaikki naiset haluavat sängyssä samoja asioita. Tämä ei tietenkään pidä paikkansa. Tee siis miehelle selväksi, että hänen täytyy opetella, mistä juuri sinä pidät. Tämä pätee niin makuuhuoneessa kuin sen ulkopuolellakin.

3. Hän luulee, että vain peniksellä on väliä

Miehet rakastavat peniksiään. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että penis olisi yksinään avain onneen. Useimmat naiset saavat orgasmin helpommin klitorista kiihottamalla. Voitte hankki vaikkapa klitoriskiihottimen avuksenne. Miehen ei tulisi tuntea asiasta minkäänlaista seksivälinekateutta.

4. Hän käsittelee klitoristasi väärin

Useat miehet syyllistyvät myös klitoriksen kovakouraiseen käsittelyyn. Jos rakkaallasi on tapana tunkea kaksi sormea sisääsi ja kuvitella, että olet asiasta innoissasi, on aika kertoa miehelle, että hellempikin ote kelpaisi.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja