Nämä julkkikset katuvat vilauttelua kameralle

Elokuvien nakukohtaukset saattavat jälkeenpäin harmittaa.

Alastomuus on enää harvoin tabu, ja moni julkkis esiintyykin uransa aikana elokuvarooleissa, jotka vaativat vilauttelua. Kaikki eivät kuitenkaan muistele hyvällä paljastavia roolejaan, kertoo starpulse.com.

Kate Winslet (kuva vas.) voitti Oscarin Hannahin roolistaan The Reader -elokuvassa. Winslet ei kuitenkaan halua ansaita kunniaa esittelemällä sulojaan.

– En halua muuttua näyttelijäksi, joka on aina alasti, nainen kommentoi.

Nainen on aiemminkin protestoinut seksikohtauksia vastaan muun muassa todeten, että kuvauspäivät, joiden aikana vaatteet täytyy riisua, ovat hirvittäviä.

– Tunnet olosi kamalaksi, tunnet olosi sairaaksi. Muistutat itsellesi, ettet koskaan enää tekisi sitä, Kate on todennut popsugar.comin mukaan.

Winslet kuitenkin tunnustaa, että toisinaan alastomuuteen voi suostua, koska rooli on kokonaisuudessaan niin upea.

Alasti ammeessa

Weeds -sarjan hurjaa perheenäitiä esittänyt Mary-Louise Parker katuu alastomuuttaan kyseisessä sarjassa. Parker esiintyi ilman vaatteita kylpykohtauksessa, joka meni hänen mukaansa liian pitkälle.

– Olen katkera. Tiesin, että se päätyy Internetiin. Toivon, etten olisi tehnyt sitä, minut suostuteltiin siihen, hän on todennut People-lehdelle.

Nainen on esiintynyt myös sarjan promokuvissa, joissa hän poseeraa alastomana pelkän suuren käärmeen kanssa.

Alastomuuden vetovoima ei kestä

Näyttelijä Natalie Portman (jutun pääkuvassa) vähensi vaatteita Hotel Chevalier -elokuvassa. Nyt elokuvan nimellä haettaessa netistä löytyykin useita paljastavia kuvia Portmanista.

– Minun ei olisi pitänyt tehdä sitä, Portman on sanonut.

Nainen lupasi Léon -elokuvan jälkeen, ettei enää nakuile kameran edessä: hän sai outoja kirjeitä esitettyään paljastaviin asuihin pukeutuvaa Mathildaa elokuvassa.

– En halunnut, että minut nähdään seksiobjektina. En ole sievistelijä seksin tai alastomuuden suhteen, mutten halua tehdä mitään, mikä päätyy kuvakaappauksien kautta aikuisviihdesivulle, nainen totesi Elle-lehdelle popeater.comin mukaan.

Portmanin mukaan alastomuuden vetovoiman varaan ei kannata laskea, koska se ei kestä.

Lehteen, vaan ei leffaan?

17-vuotias Taylor Lautner (kuva vas.) esitti Jacob Blackia Twilight -elokuvissa. Elokuvasarjan osan Twilight: New Moon promokuvissa Lautner esiintyy ilman paitaa, lihaksiaan esitellen. Nuori mies ei ole ylpeä kuvista.

– Jos saisin valita uudelleen, en koskaan enää ottaisi paitaani pois elokuvaa varten, Lautner on luvannut.

Ilmeisesti lehdet kuitenkin ovat eri asia, sillä Lautner on lupautunut poseeraamaan Playgirl -lehdessä, kertoo twilightguide.com. Lehti tunnetaan paljastavista mieskuvista, joten paidattomuutta lienee taas luvassa.

MTV3/Helmi

Lähde: Starpulse.com, People.com, Twilightguide.com, Popsugar.com, Popeater.com

Kuvat: Getty/AOP, Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat