Nämä Hollywood-lihaskimput ja kaunottaret vihaavat juoksemista

Juoksu saattaa olla trendikäs harrastus, mutta kaikki Hollywoodin kuntoiluhirmut eivät pistä innoissaan tossua toisen eteen.

Alusvaatemallinakin tunnetuksi tullut Hollywood-komistus Mark Wahlberg, 39, pitää kroppansa kunnossa nostelemalla painoja viisi kertaa viikossa ja nyrkkeilemällä. Juoksemaan häntä ei saa millään.

– Juoksisinko juoksumatolla? Mieluummin katson kanan paistumista uunissa, näyttelijä sutkautti Us Weeklylle.

Twilight -elokuvien lihaksikas ihanuus, näyttelijä-malli Kellan Lutz, 26, (kuvassa ylimpänä) saattaa juosta valkokankaalla ketterästi, mutta ainakaan hän ei nauti siitä.

– Vihaan juoksemista! Kaikki te juoksijat, vihaan teitä. Rakastan sen sijaan uimista, mies kertoo.

Suloinen näyttelijätär, Zooey Deschanel, 31, innostui kertomaan mielipiteitään juoksemisesta Twitterissä. Hän oli seurannut silmä kovana L.A.Race juoksukisaa ja tehnyt tarkkoja havaintoja.


– Kun katson maratonjuoksun kalkkiviivoilla olevia ihmisiä, he näyttävät ihan eksyksissä olevilta koiranpennuilta. Mietin vaan, että maksoitteko te siitä ihan oikeasti? Zooey virnuili.

Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuvasta tuttu Emily Blunt, 28, kertoo mieluummin kulauttavansa myrkkyä kurkustaan kuin lähtisi juoksulenkille.

– Inhoan juoksemista. Se on hirveän tylsää ja siitä tulee paha mieli, Emily on julistanut.

MTV3/Helmi

Lähde: Us Weekly

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja