Nämä erot kohahduttivat vuonna 2012 – muistatko vielä?

Vuonna 2012 on maailmalla leiskunut lempi, mutta myös useat pitkätkin avioliitot ovat päättyneet suureksi yllätykseksi eroon. AVA kokosi yhteen kuluneen vuoden kohahduttavimmat erot.

Kuluneena vuonna useat erot ovat aiheuttaneet paljon keskustelua ympäri maailmaa. Muistatko vielä, minkä rakkaustarinan päättyminen sinua kosketti?

Katie Holmes ja Tom Cruise

Näyttelijä Tom Cruisen, 50, ja Katie Holmesin, 34, rakkaustarina päättyi tänä vuonna. Holmes haki eroa miehestään juuri ennen kuin tämä täytti 50 vuotta. Ero tuli yllätyksenä, sillä Cruise oli vain tovia aiemmin ehtinyt hehkuttaa pariskunnan onnea. Yllätyseroa puitiin mediassa tiiviisti kuukausia ja eron syyksi on arveltu Cruisen kuulumista skientologeihin.

Pariskunnan lempi sai alkunsa 2000-luvun puolessa välissä. Cruise ja Holmes kihlautuivat kesäkuussa 2005 vain muutaman kuukauden seurustelun jälkeen. Pariskunnan yhteinen lapsi Suri syntyi huhtikuussa 2006. Romanttisia häitä juhlittiin saman vuoden marraskuussa Italiassa.

Lady Gaga ja Taylor Kinney

Laulaja Lady Gagan, 26, onni kääntyi epäonneksi kun hänen jo hyvän tovin kestänyt parisuhteensa Taylor Kinneyn, 31, kanssa romuttui keikkakiireiden vuoksi. Sittemmin pariskunta on kuitenkin saanut suhteensa elvytettyä ja palannut yhteen.

Johnny Depp ja Vanessa Paradis

Näyttelijä Johnny Deppin, 49, ja hänen pitkäaikaisen naisystävänsä Vanessa Paradis'n, 40, 14 vuotta kestänyt parisuhde päättyi yllättäen kesäkuussa. Deppillä ja Paradis’lla on suhteen ajalta kaksi lasta, 12-vuotias Lily-Rose-tytär ja 9-vuotias Jack-poika.

Heidi Klum ja Seal

Huippumalli Heidi Klum, 39, ja hänen aviomiehensä, muusikko Seal, 49, hakivat eroa yhteisten vuosien jälkeen suureksi yllätykseksi alkuvuodesta. Seitsemän vuotta naimisissa olleet Klum ja Seal yllättivät maailmalla erouutisellaan.

Avioeropaperit eteenpäin laittaneen Klumin kerrotaan perustelleen avioeroa ylitsepääsemättömillä erimielisyyksillä. Pariskunta ei ole sittemmin näyttänyt merkkejä yhteenpaluusta.

Kristen Stewart ja Robert Pattinson

Twilight-elokuvasaagan päähenkilöiden, Bellan ja Edwardin rooleista tuttu pariskunta Kristen Stewart, 22, ja Robert Pattinson, 26, erosivat kesän päätteeksi, kun selvisi, että Stewart oli pettänyt poikaystäväänsä ohjaaja Rupert Sandersin kanssa. Pettämisskandaalia puitiin mediassa avoimesti.

Sittemmin selvisi, että Pattinson on antanut anteeksi tyttöystävälleen pettämisen jälkeen. Lähipiirin mukaan kaksikko on perustellut ratkaisuaan sillä, etteivät he yksinkertaisesti osaa elää ilman toisiaan.

Selena Gomez ja Justin Bieber

Laulaja Justin Bieberin, 18, ja hänen laulajatyttöystävänsä Selena Gomezin, 20, miltei kaksi vuotta kestäneet suhteen kerrottiin vastikään kohdanneen loppunsa. Nuorta paria ylistäneiden onneksi huhuilta katkesivat pian siivet, kun pariskunta teki selväksi, että erosta on selvitty ja suhde kukoistaa jälleen.

AVA

Kuvat: Getty Images, Splash

Lähde: USWeekly

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja