Nämä asiat naisten tulisi oppia aikuisviihdetähdiltä

Nainen, ota oppia aikuisviihdetähdiltä ja nauti seksistä enemmän. Askdanandjennifer.com kertoo, miten löytää lisämaustetta lakanoiden väliin.

Askdanandjennifer.com opastaa, kuinka nainen voi ottaa oppia aikuisviihdetähdiltä – ja nauttia seksistä enemmän.

Näytä halukkaalta

Aikuisviihdetähdet näyttävät siltä kuin he haluaisivat seksiä aina, miten tahansa ja kaikkialla. Tästä osa on näyttelemistä, mutta ajatustapaa voi käyttää hyväksi makuuhuoneessa. Älä kuitenkaan liioittele. Kun annat miehelle suuseksiä, tee homma täysillä. Näytä siltä kuin se olisi ainut asia, mitä haluat tässä maailmassa tehdä. Sama pätee seksiin. Sinun täytyy ehkä aluksi näytellä hieman, mutta kun pääset vauhtiin, huomaat kuinka paljon oikeasti tykkäät siitä.

Älä murehdi vartaloasi

Aikuisviihdetähdet eivät sure sitä miltä he näyttävät. He tietävät näyttävänsä hyvältä ja ovat sujut itsensä kanssa. Aikuisviihdetähdet tietävät, että miehet eivät tuijota selluliittejasi suurennuslasin kanssa. Kun he harrastavat seksiä, he tuskin katsovat reisiäsi kriittisesti. Joten tee kuten erotiikkatähti ja unohda epävarmuutesi. Näin voit kokeilla kaikkia niitä hulluja seksiasentoja, joita et ole uskaltanut kokeilla, kun olet pelännyt näyttäväsi typerältä.

Pukeudu seksikkäästi

Miehet ovat visuaalisia olentoja. He kiihottuvat kun näkevät jotakin seksikästä. Tämän takia aikuisviihdetähdet pitävät seksin aikana push-up-liivejä ja korkokenkiä. Seksikkäästi pukeutumisen ei tarvitse jäädä makuuhuoneeseen. Toisinaan on hyvä pukeutua mukavan paitulin sijaan johonkin seksikkääseen.

Puhu tuhmia

Aikuisviihdetähdet ovat hyvin ulospäin suuntautuneita. He kertovat, mitä tahtova ja miltä mikäkin tuntuu. Yritä ujuttaa hieman tuhmia puheita seksirutiineihisi. Jos olet yleensä hiljaa seksin aikana, aloita kehumalla miestäsi aina kun hän tekee jostakin mistä tykkäät. Jos olet liian ujo kertomaan mistä pidät, kerro hänelle, mitä olet hänelle tekemässä. Innosta myös miestäsi tuhmiin puheisiin kysymällä häneltä, mistä hän pitää.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat