Nämä asiat mies pimittää naiselta

On kauheaa ajatella, että oma aviomies ei olisikaan täysin rehellinen. Valitettavasti jokainen mies salailee vaimoltaan jotain.

Vaikka mies olisi luvannut koko seurakunnan edessä olla rehellinen, niin sekään ei estä häntä pitämästä muutamaa asiaa omana tietonaan.

"En katso muita naisia"

Tämä on ehkä suurin valhe ikinä. Totta kai hän katsoo, joskus hän jää jopa tuijottamaan. Se ei kuitenkaan tarkoita, että hän haluaisi harrastaa seksiä ihailunsa kohteen kanssa. Ja vaikka hän haluaisikin, se ei tarkoita, että hän niin tekisi. Jokainen mies katsoo kaunista naista sellaisen nähdessään.

"Minä ymmärrän"

Ei, ei hän ymmärrä. Miehet ymmärtävät logiikkaa ja naiset tunteita. Totta kai tapahtuu yhteentörmäyksiä. Eli kun mies sanoo ymmärtävänsä, hän tuskin oikeasti ymmärtää. Hän vain haluaa päättää riidan nopeasti, ehkä koska on väsynyt tai nälkäinen.

"Pidän äidillisestä huolenpidostasi"

Tämä on totta, vaikkei hän sitä sinulle kerrokaan. Miehet pitävät huolenpidosta, kunhan se ei mene äärimmäisyyksiin. Anna hänen tuntea itsensä rakastetuksi.

"Haluan ajaa itse"

Tämä kannattaa vain hyväksyä. Miehen ego ei salli sitä, että sinä ajat autoa. Miehet pitävät kontrollin tunteesta, jonka ajaminen heille tuo. Se saa heidät jopa tuntemaan itsensä tärkeäksi. Joten kun sinä ajat autoa, he eivät ole innoissaan, vaikka eivät sitä sinulle kerrokaan. Joten luovuta ratti suosiolla miehellesi ja nauti matkasta!

AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja