Näitä suomalaishotelleista katoaa: Maailmantähti vei tyynytkin!

Hotellityöntekijän mukaan ihmiset unohtaisivat vaikka päänsä hotellihuoneeseen, jos se ei olisi kiinni vartalossa. Vieraat unohtavat tavaroitaan hotellille, mutta muistavat usein napata hotellin omaisuutta mennessään.

Helsinkiläisten hotellien löytötavaroissa on ollut niin kotiavaimia, shampoopulloja, pankkipapereita, kannettavia tietokoneita kuin tyynyn alle kätketty dildokin.

– Miten voi olla mahdollista, että matkustat kotiisi toiseen maahan, ja huomaat vasta perillä jättäneesi kotiavaimesi hotellin pöydälle, eräs hotellityöntekijä päivittelee.

– Ihmeellistä on, että sen vajaan sampoopullonkin perään jaksetaan soitella.

Moni kieltäytyy uskomasta, että tavaroiden katoaminen matkalla voisi olla oma unohdus.

– Jos jotain katoaa, vihjataan tai väitetään ulkomaalaisen näköisten kerroshoitajien varastaneen. Kun se toilettilaukku sitten löytyykin kotoa, ei hotellin henkilökunnalle viitsitä edes pahoitella syytöksiä.

Ökykalliita yöpaitoja

Lisäksi hämmästyttävän usein kadonneet esineet, joista vaaditaan korvausta, ovat asiakkaan mukaan juuri isolla rahalla ostettuja, yleistä hintatasoa kalliimpia tavaroita, eräästä hotellista kerrotaan.

– On se jännä, että esimerkiksi unohtuneet yöpaidat eivät ole koskaan perustrikoisia, vaan aina satoja euroja maksaneita silkkihepeneitä.

Monen vieraan mukaan katoaa hotellin omaisuutta, muutakin kuin saippuoita. Kylpytakkeja ja pyyhkeitä vievät muutkin kuin tavalliset matkalaiset.

Eräästä hotellista kerrotaan tunnetun maailmantähden pyytäneen huoneeseensa pahvilaatikoita tuliaisten pakkaamista varten.

– Joku oli kurkannut pakattuihin, noutoa odottaneisiin laatikoihin: niissä oli ollut hotellin peittoja ja tyynyjä.

Studio55.fi/Milja Atu

Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja