Humalaisten hotellivieraiden irstailu tallentui nauhalle – Tunnistatko itsesi näistä tosi tapahtumista?

Humalassa koheltavat hotellivieraat aiheuttavat henkilökunnalle paitsi päänsärkyä myös hupaisia hetkiä. Mitä tapahtuu, kun järki ja estot jäävät hotellivieraan matkasta?

Hotellit joutuvat käännyttämään jonkin verran asiakkaita liiallisen humalatilan vuoksi. Helsinkiläishotellin työntekijä kertoo, että taksit yrittävät toisinaan päästä eroon päihtyneistä asiakkaista tekemällä heille varauksen hotelliin.

– Hotelli saa onneksi valikoida asiakkaansa. Silti humalaisista on jatkuvaa riesaa, vastaanottovirkailija huokaa.

Eräskin päihtynyt hotellivieras oli äskettäin meuhkannut vastaanotossa, kuinka hänen avaimensa ei toimi.

– Ei kai se toiminut, kun hän yritti sisään työntämällä narikkalappua kortinlukijaan.

Toisessa hotellissa päihtynyt nainen oli erehtynyt kerroksesta ja päässyt jollain ilveellä toisen asiakkaan huoneeseen, joka sijaitsi vastaavalla paikalla kuin hänen omansa. Huoneen oikea omistaja oli järkyttynyt tajutessaan kutsumattoman vierailijan käyneen hänen huoneessaan.

Visiitti oli tallentunut valvontakameralle, ja erhe saatiin selvitettyä.

Älä kokeile tätä

Humalapäissään vieraat intoutuvat riehumaan, ja joskus joudutaan kutsumaan poliisi paikalle. Hotellihuone kärsii toisinaan vaurioita, kun asiakas päättää juhlia kuin rock-tähti.

– Eräs sankari oli saanut vessanpöntön vesisäiliön halkaistua humalapäissään. Hän ilmoitti, ettei korvaa mitään, kun se meni niin helposti rikkikin, eräästä hotellista kerrotaan.

Alkoholi myös poistaa estoja, ja aiheuttaa siten inhottavia tilanteita. Huoneiden ovet ovat voineet jäädä selälleen, kun vieras on sammunut kesken illan, alasti. Kukapa muukaan sammuneen herättelee, kuin reipas reseptionisti.

– Vasta taannoin eräs pariskunta nautti toisistaan huoneensa sijaan hotellin kuntosalilla. Yövuorolaiset sitten todistivat näiden kiinteistönvälittäjien edesottamuksia livenä turvakameroista.

Henkilökunta saa myös muistuttaa juhlijoita, ettei aio eikä voi osallistua ilonpitoon. Varsinaista ahdisteluakin tapahtuu.

Klassinen keino tuntuu olevan rikkinäisestä tv:stä valittaminen, vain jotta voisi saada henkilökunnan paikalle toteamaan aikuisviihdekanavien näkyvän.

Studio55.fi/Milja Atu

Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja