Tässäkö maailman erikoisin hotelli? Katso kuvat!

Berliinissä on mahdollisuus yöpyä varsin erikoisessa hotellissa. Huoneet ovat kuin suoraan elokuvasta – vai mitä mieltä olet lentävästä sängystä, yöpymisestä vankisellistä tai peilisalissa?

Propeller Island City Lodge -hotelli Berliinissä houkuttelee vieraakseen erikoisilla huoneilla. Voit valita esimerkiksi vankikopin, jonka seinästä löytyy pakoreitti ulos. Yhden timantinmuotoisen huoneen seinät ovat kauttaaltaan peilien peitossa, toisessa pedit ovat peräkkäin kaivosmaisessa ympäristössä. Eräässä huoneessa sänky näyttää leijuvan ilmassa.

Jos pidät aasialaishenkisestä sisustuksesta, sillekin pyhitetty huone löytyy; keskelle nousee korkea parisänky (pääkuvassa). Kauhun ystävät voivat yöpyä huoneessa, jonka sängyt muistuttavat ruumisarkkuja!

Näin eräs hotellissa vieraillut mies kuvaili erikoista hotellia Tripadvisor.com-sivustolla marraskuussa 2012:

"Vaimoni ja minä olemme yöpyneet täällä muutamankin kerran Berliinissä vieraillessamme. Tällaista ei muualta löydy! Ei oikeastaan hotelli, vaan kuin maja. Aamupalaa on kyllä saatavilla. Jokainen huone on sisustettu tietyllä teemalla.

Jotkut niistä ovat aika upeita. Katsastakaa lentävä sänky! Putkisto on hiukan outo, esimerkiksi pesualtaat oli tehty oluttynnyreistä ja paljaat, kupariset vesiputket menevät pitkin kylpyhuoneen seiniä. Kaikki on hyvin saksalaista.

Hotelli sijoittuu suureen kerrostaloon useassa kerroksessa. Ei televisioita, vain tunnelma- ja elektronisella musiikilla varustettu äänentoistojärjestelmä. Hotelli sijaitsee Berliinin "yläluokkaisella" puolella, joten läheltä löytyy lukuisia ravintoloita. Älä odota hotelliylellisyyksiä kuten puhelinta tai huonepalvelua, langaton nettiyhteys löytyy. Kaikki huoneet ovat täysin yksilöllisiä, joissain on kylpyhuone ja joissain ei. Me pidämme lentävästä sängystä ja lasihuoneesta. Pidä mielesi avoinna ja rakastut paikkaan!"

Studio55.fi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja