Mainos

Näitä reittejä sadat traktorit vyöryvät Helsinkiin – poliisi: Vältä omaa autoa

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry:n järjestämä traktorimarssi vaikuttaa Helsingin liikenteeseen huomenna aamulla ja erityisesti iltapäivällä.

Poliisi kehottaa autoilijoita välttämään oman auton käyttöä. Marssilla on myös vaikutusta julkiseen liikenteeseen aamupäivällä ja iltapäivällä.

Marssiin osallistujat kokoontuvat Helsingin ulkopuolella viiteen eri pisteeseen, joista siirtyvät Helsingin keskustaan Senaatintorille. Traktorit käyttävät kahta pääreittiä, joista toinen kulkee lännestä Mannerheimintietä pitkin keskustaan ja toinen pohjoisen ja idän suunnasta Itäväylää pitkin Pohjoisrannan kautta Senaatintorille.

Iltapäivällä noin kahden aikaan osallistujat siirtyvät kaupungista poispäin samoja pääreittejä pitkin eli Pohjoisrannasta Itäväylälle ja Mannerheimintietä pohjoiseen Vihdintielle ja Vanhalle Turuntielle.

– Erityisesti iltapäivällä traktorien määrästä riippuen liikenne tulee ruuhkautumaan ja kotimatkaa varten on syytä varata aikaa normaalia enemmän. Mannerheimintiellä marssilla on vaikutusta myös julkiseen liikenteeseen klo 8.30 ja 10.30 välisenä aikana sekä iltapäivällä klo 14.00–15.30 välisenä aikana, kertoo ylikomisario Pekka Höök Helsingin poliisilaitokselta.

MTK:n nettisivuilla on tarkemmat ajoreitit marssiin osallistujille. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.