Näitä kohtia vartalossaan suomalaisnaiset korjaisivat kauneusleikkauksessa

AVAn lukijat kertoivat, mitä kohtaa vartalostaan he voisivat parannella kirurgian keinoin. Osa on jo turvautunut leikkaukseen.

AVA kysyi lukijoidensa ajatuksia kauneusleikkauksista. Moni vastanneista haluaisi parannella kasvojaan. Osa on jo kokeillut kauneuskirurgiaa ja pitää päätöstä elämänsä parhaana.

"Kasvoja pitäisi kohottaa alaosasta, koska näytän ihon löystymisen vuoksi ikäistäni vanhemmalta ja alati vihaiselta ja väsyneeltä. Lisäksi silmäpussit pitäisi poistaa. Vatsan muotoilu olisi hyvä ja reiden ulkosyrjiin rasvaimu. Olisin vartaloltani tasapainoisemman näköinen ja saisin lopettaa ikuisen laihduttamisen ja ruuan kanssa kituuttamisen."

"Silmäluomeni roikkuvat ja saavat minut näyttämään vanhalta ja väsyneeltä. Ensi keväänä leikataan löysät pois."

"Silmäluomet leikkauttaisin, jos olisi rahaa. Ne vähän roikkuvat."

"Jos jonkin onnettomuuden seurauksena tulisi pakottava tarve esimerkiksi oikaista nenä, joka haittaisi arkipäivää ja vaikuttaisi terveyteen, menisin leikkaukseen. Menisin leikkaukseen myös silloin, jos luomet estäisivät vanhana näkyvyyden. Turha leikkeleminen on tyhmää."

"Silmäluomileikkaus piristäisi katsetta. Lisäksi pikkuluomet uumalla ovat kasvaneet ja hankautuvat joskus rikki. Niitä on operoitukin."

"Jottei silmiin tulisi "spanielinkatsetta", voisin hyvinkin mennä silottamaan silmäkulmiani, jos ne alkaisivat olla kovin ryppyiset. Mihinkään sen isompaan leikkaukseen en haluaisi."

"Menisin nenäleikkaukseen, koska nenäni murtui ollessani lapsi."

"Voisin mennä pienennyttämään nenääni, jos joku maksaisi."

"Iän myötä kasvoihini on tullut juonteita suun ympärille. Kun olen totinen, monet tulkitsevat minun olevan masentunut, vaikka en olekaan."

"En enää tunnista itseäni peilistä"

"Järkyttävää. Vielä muutama vuosi sitten en olisi uskonut näin sanovani , mutta jos rahaa olisi, antaisin kohentaa ulkomuotoani kohtuudella sieltä täältä. Vaihdevuodet ovat alkaneet ryminällä, enkä enää tunnista itseäni peilistä, vaikka olen tehnyt itseni eteen enemmän työtä kuin aiemmin."

"Olen menossa rintojen pienennykseen. Ne kohoavat nätimmin."

"Jos olisin 100-prosenttisen varma siitä, ettei komplikaatioita voisi tulla, olisin jo käynyt muokkaamassa reisiä ja tissejä. Olkoon miten pinnallista tahansa, mutta paineet vain kasvavat kaiken aikaa. Surullista."

"Rintani ovat pienentyneet H-kupista C-kuppiin. Voitte siis kuvitella, kuinka ne ovat pelkkää nahkaa ja kuinka niitä voisi heitellä olan taakse. Olen menossa ottamaan silikonit ja samalla rintojen kiinteytyksen, jotta ne pysyvät kasassa. Aluksi ajattelin, että tämä on todella pinnallista ajattelua, ja mietin, mitäköhän muut ajattelevat. Kerran tässä vain eletään, joten miksi murehtisin ja itkisin kamalia rintojani peilin edessä joka ikinen päivä, jos asialle voi tehdä jotain? En jaksa enää ajatella, mitä muut ajattelevat. Minulle on pääasia, että olen itse tyytyväinen."

"Menisin ihonpoistoleikkaukseen, koska liki 60 kilon laihtumisen jäljiltä nahat roikkuvat aika rumasti siitä huolimatta, että olen harrastanut liikuntaa viimeiset kuusi vuotta useita kertoja viikossa."

"Olen käynyt leikkauksessa. Minulle on tehty vatsanpeitteiden korjausleikkaus, koska vatsanpeitteet venyivät kamalasti raskauksien yhteydessä. Venynyt nahka ei kutistu, vaikka vatsalihakset kuntoutuvat täydellisesti. Isossa leikkauksessa käyminen oli elämäni paras päätös. Ei kyllä ollut halpa operaatio."

Lue myös:

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Face-sarjassa pyritään mallimaailman huipulle:

AVA / Leenastiina Simola

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat