Näitä jalkapohjia on katsottu somessa miljoonia kertoja – "Miten ihmiset antavat tilanteen mennä noin pahaksi?"

Paljain jaloin kävely on parasta jalkajumppaa 8:06
Katso myös: Paljain jaloin kävely on parasta jalkajumppaa!

Näin kuivia jalkapohjia et ennen ole nähnyt. Monen mielestä jalkapohjasta rapsutettu iho muistuttaa parmesaania.

Jos olet koskaan jättänyt jalkojenhoitoa väliin, koska "ei huvittanut", toimikoon tämä video muistutuksena siitä, että jalatkin kaipaavat huolenpitoa aika ajoin. Varoituksen sana: jos olet juuri syömässä, säästä videon katselu parempaan ajankohtaan.

Videoita erityisesti jalkojenhoidosta ja korvien puhdistuksesta jakava @minke348 keräsi nimittäin yli kuusi miljoonaa katselukertaa videolla, jolla esittelee erään asiakkaansa pahaksi menneitä jalkapohjia. Videosta uutisoivat muun muassa Metro ja The Sun.

Videolla ammattilainen rapsuttaa asiakkaan jalkapohjan kovettunutta ihoa. Ihokaistaleita syntyy lopulta kokonainen kasa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Jaiks"

Videota on katsottu liki seitsemän miljoonaa kertaa. Monen on ollut vaikea ymmärtää, kuinka kukaan päästäisi jalkapohjiensa tilannetta luisumaan noin pahaksi.  Jalkapohjasta muodostunutta ihokaistalekasaa verrattiin esimerkiksi parmesaaniin ja maissilastuihin.

– Jalat tulevat olemaan hiton herkät, kun ne menettävät tuon haarniskan, arveli eräs kommentoija.

– Miten hemmetissä ihmiset antavat tilanteen mennä noin pahaksi? ihmetteli toinen.

– Kengät ovat nyt löysällä, totesi eräs.

– Olenko ainoa, jonka piti katsoa muualle hengittääkseen? kyseli eräs.

– Tuo näyttää ennemmin joltain terveysongelmalta kuin jalalta, joka tarvitsee säännöllistä pedikyyriä. En ole ammattilainen sillä alueella, mutta jaiks, kauhisteli yksi.

Myös Metro huomauttaa, että huonon hygienian sijaan on mahdollista, että kyseessä voisi olla vaikkapa keratodermia eli hyperkeratoosi, jossa kämmenien ja jalkapohjien sarveiskerros paksuntuu. Terveyskirjaston mukaan useisiin ihosairauksiin liittyy kämmenten ja jalkapohjien ihon paksuuntumista. 

Lue myös:

    Uusimmat