Naismatkustaja kallisti penkkiään, takana istuva mies raivostui – lentoyhtiön toimitusjohtaja ottaa kantaa mielipiteet jakaneeseen kiistaan: "Kohteliasta olisi..."

Lentoyhtiö meinasi lähettää alaikäisen lapsen väärään maahan – äiti anoi apua Twitterissä 1:33
Hupsista! United Airlines saattoi yksin matkustaneen 14-vuotiaan väärälle lennolle. 14-vuotias Anton tekstasi vanhemmilleen tajuttuaan olevansa väärässä koneessa.

Kilpailevan lentoyhtiön toimitusjohtaja on kommentoinut somekiistaa.

Viime viikolla American Airlinesin matkustajien toiminta aiheutti mehevän somekiistan. Takana istuva mies päätti kostaa edessään istuvalle naiselle hakkaamalla tämän selkänojaa, koska tämä oli nojannut tuolillaan taaksepäin. Mies itse istui viimeisellä penkkirivillä, eikä näin ollen voinut itse kallistaa omaa tuoliaan.

Moni oli kiistassa miehen puolella. Aiemmin esimerkiksi matkailusta kirjoittava Abbey Gingras on kirjoituksessaan tyrmännyt penkkien kallistelijat epäkohteliaina. Videon nainen, Wendi Williams, sai hänkin kuitenkin kannatusta somessa – onhan tuolin kallistamismahdollisuus kuitenkin sen perustoiminto. Mutta voiko kiistalle löytää selkeää voittajaa?

"Kohteliasta olisi varmistaa..."

Tapaukseen otti lopulta kantaa myös kilpailevan Delta Air Lines -lentoyhtiön toimitusjohtaja Ed Bastian. Bastian kommentoi videota perjantaina, kertoo NBC News. Mies huomauttaa, että vaikka matkustajilla toki on oikeus kallistaa tuoliaan, heidän tulisi kysyä takanaan istuvalta henkilöltä, sopiiko se – etenkin, jos takana istuva matkustaja on pitkä.

– Minusta soveliasta on, että jos aiot kallistaa tuolia jonkun päälle, kysy ensin, onko se ok, ja sitten [vasta] teet niin, mies totesi CNBC:n Squawk Box -ohjelmassa.

Pitkillä ihmisillä etenkin voi olla ahtaat paikat, jos edessä istuva kallistaa vielä penkkiään taaksepäin.

– Jos joku tietää, että takana istuva henkilö on pitkä ja haluaa kallistaa penkkiään, minusta kohteliasta olisi varmistaa, että se sopii.

Bastian, pitkä mies itsekin, kertoi, että välttelee itse istuimen kallistamista, mutta ei myöskään sano mitään, jos joku hänen edessään kallistaa penkkinsä.

Nainen haluaa haastaa lentoyhtiön oikeuteen

Kohuvideon nainen, Wendi WIlliams, puolestaan uhkaa haastaa American Airlinesin oikeuteen, kertoo New York Post.

Lentoyhtiö kertoi TMZ-viihdesivustolle, että Wendi olisi kaatanut takanaan istuvan miehen juoman, minkä nainen itse kiistää. Wendin mukaan lausunto olikin halventava, ja lentoemännän kommentit hänelle koneessa solvaavia. Nainen koki henkilökunnan suosineen miestä tilanteessa.

Lue myös uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: NBC NewsNew York Post

Lue myös:

    Uusimmat