Nainen nojasi tuolillaan taakse lentokoneessa, mies kosti hakkaamalla tuolia – tilanne jakaa mielipiteitä: "Itsekkäin ja ajattelemattomin asia, jonka voi tehdä"

1:33
Hupsista! United Airlines saattoi yksin matkustaneen 14-vuotiaan väärälle lennolle. 14-vuotias Anton tekstasi vanhemmilleen tajuttuaan olevansa väärässä koneessa.

American Airlinesin matkustajien toiminta aiheutti somekiistan. Takana istuva mies päätti kostaa edessään istuvalle naiselle, koska tämä nojasi tuolillaan taakse.

Jos tilanne raivostuttaa molempia, kuka on väärässä? American Airlinesin matkustajien toiminta jakaa mielipiteet netissä, kertoo Today.

Wendi kallisti tuolia, mies kosti hakkaamalla

Wendi Williams jakoi Twitterissä videokuvaa lennoltaan. Hän oli kallistanut tuoliaan taakse, kuten monet koneessa tekevät. Esimerkiksi matkailusta kirjoittava Abbey Gingras on kirjoituksessaan tyrmännyt penkkien kallistelijat epäkohteliaina.

Wendin takana istui mies, jonka penkki oli penkkijonon viimeisenä ja siten seinää vasten. Mies ei siis voinut kallistaa omaa istuintaan taakse. Koska Wendin taakse kallistettu penkki ilmeisesti häiritsi miestä, hän päätti kostaa hakkaamalla istuimen selkänojaa nyrkein.

Wendi videoi miestä jyskyttämässä istuintaan ja jakoi videon Twitterissä.

– Hän oli vihainen, koska kallistin tuoliani, ja iski sitä yhdeksän kertaa, kovaa, ja silloin aloin videoida häntä, Wendi sanoo.

Wendin mukaan miehen käytös oli rajumpaa ennen videointia, ja videokuvaamisen alettua hän rauhoittui hieman.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Väittää henkilökunnan suosineen miestä

Lopulta henkilökunnan jäsen oli pyytänyt Wendiä lopettamaan kuvaamisen. Wendin mukaan henkilökunta oli selvästi miehen puolella, sillä naisen mukaan lentoemäntä vaati häntä poistamaan kuvaamansa videon, ja tarjosi takana istuvalle miehelle juomaa.

Wendi teki kohtelustaan valituksen American Airlinesille. Sosiaalisessa mediassa kuitenkin leimahti nopeasti keskustelu siitä, kuka tilanteessa oikeastaan on oikeassa.

Kansa syyttikin Wendiä

Yllättäen moni piti Wendiä tilanteen ongelmana.

– Olette molemmat väärässä, mutta tuolin kallistaminen turistiluokassa on kirjaimellisesti itsekkäin ja ajattelemattomin asia, jonka ihminen voi tehdä. Se kirjaimellisesti pilaa matkakokemuksen takana istuvalta. Olet aivan yhtä paha, jollet pahempikin, kuin tuo mies, nimimerkki heather egan sanoo.

– Lennän paljon. Voin laskea yhden käden sormilla ihmiset, jotka ovat kallistaneet tuolinsa. Olet yhden prosentin vähemmistössä, mutta elämme nyt yhteiskunnassa, jossa yksi prosentti kokee omaavansa kovimman äänen kaikista. Pääse jo tästä yli, nimimerkki Jason sanoo.

– Ihmisen pitäisi saada laillisesti kuristaa joku kuoliaaksi, jos tämä joku kallistaa tuoliaan lentokoneessa, nimimerkki P sanoo.

"Mies on kiusaaja, joka käyttäytyy kuin lapsi"

Muut huomauttavat, että tuolin kallistaminen kuuluu tuolin olemassaoleviin ominaisuuksiin, eikä sen käyttämisestä voi rankaista ketään.

"Tuolin kallistamiseen ei tarvise kysyä lupaa!" Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Olen ollut tässä tilanteessa. Turhautunut siitä, että joku kallistuu päälleni... Mutta silti. Ei näin reagoida. Mies on kiusaaja, joka käyttäytyy kuin lapsi. Olen varma, ettei hän olisi hakannut tuolia, jos siinä istuisi iso mies. Oloni on kauhea naisen puolesta, videota Twitterissä kommentoi Matthew Berry.

– Tuoli kallistuu ehkä 2–3 tuumaa. Ihmiset, jotka sanovat "voiii, miten ajattelematonta", ovat jättimäisiä, nynnyjä vauvoja. Pääskää jo asian yli, Pablo Viveros kirjoittaa.

– Se, että käytät tuolin perusominaisuutta tavalla, johon se on tarkoitettu, ei ole mikään syy antaa miehen kiusata sinua, kunnes alistut. Hävetkää, American Airlines. Olisiko mies tehnyt samoin toiselle miehelle? Nimimerkki Salvatore sanoo.

Wendi selitti Twitterissä, että mies oli pyytänyt häntä nostamaan tuolin pystyasentoon siksi aikaa, kun söi. Wendi oli totellut. Kun hän miehen syötyä nojautui taakse, lyöminen alkoi.

Wendi antautui riitelemään netissä siitä, kuka tilanteessa onkaan "etuoikeutettu". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Riitely jatkuu 

Wendi on saanut American Airlinesiltä anteeksipyynnön, mutta ilmoitti Twitterissä, ettei se riitä. Hän huomauttaa käyneensä aiemmin niskaleikkauksessa ja kertoo, että kävi tapauksen vuoksi jopa lääkärissä ja kärsi päänsärystä viikon.

Wendi on myös antautunut kiistelemään keskustelijoiden kanssa toiminnastaan Twitterissä ja uhannut jopa ottaa yhteyttä FBI:hin! Nainen ei selvästi olekaan valmis päästämään irti kokemastaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja