Naiset paljastavat: Syrjähyppyihin yllättävä syy

Syrjähyppyihin on löytynyt uusi, yllättävä syy.

Syrjähyppyyn on olemassa lukuisia syitä. Osa käy vieraissa pelkästään jännityksen vuoksi, toinen kaipaa hellyyttä ja kolmas haluaa kostaa petturipuolisolleen. Syrjähyppyihin kannustava ashleymadison.com -sivusto tarjoaa pettämiselle kuitenkin hyvin yllättävän syyn, Female First uutisoi. Jopa puolet sivuston kyselyyn vastanneista naisista oli sitä mieltä, että syrjähyppy helpottaa avioliitossa elämistä. Kolmannes vastanneista oli myös vakuuttunut, että seksi avioliitossa oli parantunut syrjähypyn myötä.

Perinteisesti pettäminen on ollut erityisesti miesten pahe, kun taas naiset ovat olleet hanakampia päättämään avioliittojaan. Näyttää kuitenkin siltä, että naiset ovat tasa-arvoistuneet myös syrjähyppyrintamalla.

– Tosiasia on, että monet eivät voi jättää puolisoaan taloudellisista syistä ja erityisesti naiset ovat haluttomia uhraamaan perhe-elämää eroamalla. Tämän vuoksi he etsivät tarpeilleen tyydytystä avioliiton ulkopuolelta, aivan kuten miehet ovat aina tehneet, ashleymadison.comin perustaja Noel Biderman sanoo.

Pettämään naisia ajaa erityisesti hellyyden puute avioliitossa. Kaksi kolmasosa kyselyyn vastanneista oli myös sitä mieltä, että pettämään yllytti tyydyttämätön avioseksi.

– Miehet kokevat seksuaalisen huippunsa yleensä parikymppisenä ja naiset vasta 30-40-vuotiaina, kun he ovat sujut vartalonsa kanssa. Tämä epäjohdonmukaisuus on yksi syy sille, miksi naiset eivät koe saavansa tarpeeksi seksiä avioliitoissaan. Kaikki haluavat olla haluttuja, kuka voi siis syyttää naisia siitä, että he vilkuilevat muualle? Biderman kysyy.

Lue myös:

AVA/Maarit Rasi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja