Naiset listasivat: 10 ärsyttävintä virhettä, joihin miehet sortuvat sängyssä

Naiset paljastivat, mitkä ovat ärsyttävimmät asiat, joita miehet tekevät sängyssä.

Varatuille suunnattu deittisivusto IllicitEncounters.com kyseli käyttäjiltään, millaiset seksikumppanin tekemät asiat ärsyttävät. 2000 ihmistä käsittäneen kyselyn tuloksista uutisoi muun muassa The Sun.

Naisia miesten toiminnassa ärsytti ensisijaisesti esileikin puute ja täyttä höyryä kohti yhdyntää ryntääminen. 74 prosenttia naisvastaajista piti tätä ärsyttävänä. Lue vinkit: Naiset paljastavat, millaisesta esileikistä nauttivat – "toimii joka kerta"

Toiseksi eniten naisia ärsytti se, jos miehen saadessa orgasmin ensin tämä ei vaivaudu tekemään vastapalvelusta.  68 prosenttia naisista ilmaisi ärsytyksensä tätä tilannetta kohtaan. Lue myös: Miksi mies ei anna suuseksiä, mutta vaatii sitä itse? Miehet vastaavat

Kolmatta sijaa listalla kyselyn tuloksista piti kömpelyys ja se, ettei mies kohtele naisen vartaloa tarpeeksi herkkätunteisesti. 62 prosenttia naisista piti tätä ärsyttävänä.

Myös tuhmien puhuminen tökeröllä tavalla sekä kommunikaation puute pääsivät listalle. Monia naisia ärsytti myös se, jos kumppani nukahti heti oman orgasminsa jälkeen.

– Huomaamme, että se, mikä ajaa ihmisiä salasuhteisiin on ensisijaisesti seksuaalisen tyytyväisyyden puute kotona, toteaa deittisivuston edustaja Jessica Leoni tiedotteessa.

– Suurin syy sille, miksi sekä miehet että naiset ovat kyllästyneitä kumppaneihinsa, on se, etteivät he ole valmiita muutokseen ja jatkavat näiden perustavanlaatuisten virheiden tekemistä makuuhuoneessa.

TOP 10: Suurimmat virheet, joihin miehet sortuvat makuuhuoneessa – naisten mielestä

1. Esileikin väliin jättäminen ja seksiin kiirehtiminen

2. Orgasmin saaminen ensin

3. Kömpelyys

4. Tuhmien puhuminen törkeällä tavalla

5. Kommunikaation/seksin jälkeisen läheisyyden puute

7. Naisen vartalon muotojen kommentointi

8. Luulee tietävänsä, mitä nainen haluaa

9. Tiukasti omassa suunnitelmassa pysyminen ja naisen kehonkielen sivuuttaminen

10. Pitää homman täysin fyysisenä ilman henkistä yhteyttä

Lue myös saman kyselyn tulokset siitä, mitkä asiat saavat miehet näkemään punaista: Miehet listasivat: 10 ärsyttävintä virhettä, joihin naiset sortuvat sängyssä

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja