Miksi mies ei anna suuseksiä, mutta vaatii sitä itse? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

Toimivatko ”takuuvarmat seksivinkit”? Videolla pohditaan aihetta. 

"Miksi kuulen naisilta jatkuvasti sitä, että mies ei seksin aikana esimerkiksi suostu nuolemaan naista tai anna naiselle orgasmia, mutta sitten olettaa, että häneltä kuitenkin pitäisi ottaa suihin? En vain ymmärrä", kysyy nimimerkki Hämmentynyt ja vihainen.

Näin miesraati vastasi

"Koska onhan se nyt paljon ällöttävämpää nuolla."
– 34, sinkku

"Ihmettelen suuresti! Mielelläni antaisin, ja myös vastaanottaisin, suuseksiä, jos vain vaimoni suostuisi."
– 31, naimisissa

"Hyvä nimimerkki Hämmentynyt ja vihainen, erikoista tuo on tosiaan. Kyllä näissä hommissa isoin asia on se, että molemmat nauttivat. Ei siinä pidä 'olettaa' mitään."
– 36, sinkku

"Jatkuvasti? Joko kyseisillä naisilla on suuria ongelmia keskustella kumppaninsa kanssa tai sitten vain todella huono tuuri kumppaninvalinnassa. Olettaako tässä tapauksessa mies, vai olettaako nainen, että mies olettaa? Selvää on, että nainen voi aivan vapaasti olla ottamatta suihin, jos mies ei kielihommiin suostu. Orgasmin antamisesta en kuitenkaan antaisi miehelle lisäpaineita. Joillain naisilla se sujuu kuin tanssi, joillain helpotus tulee hitaasti ja silloinkin omin avuin."
– 35, naimisissa

"Käsittääkseni suuseksin antaminen naiselle jätetään siksi välistä, ettei ensinnäkään tiedetä, mitä tulisi tehdä. Toisaalta olen kuullut pari kertaa, että jotkut miehistä kokevat sen jollain tapaa ”ällöttävänä” asiana. Useimmiten kyseessä lienee kuitenkin se, että omaan napaan on helpompi keskittyä ja ”unohdetaan” nainen kuin hänen nautintonsa olisi toissijaista. Epäilen, että jotkut miehistä ovat saaneet vaikutteita aikuisviihteessä, missä suuseksi naiselle ei ole aina niin suuressa roolissa."
– 36, sinkku

"Tällaiset miehet kuuluvat joukkoon, joka jatkuvasti vahtaa polttoaineen hintaa, eivät koskaan tarjoa kierrosta ja kyselevät ensimmäiseksi, paljonko viina tai ruoka maksoi ulkomaan reissulla. Suomeksi sanottuna he ovat itsekkäitä ja pihejä mulkkuja.

Nämä äijät eivät muutenkaan osaa ottaa lähimmäisiä huomioon, vaan oma etu ja napa ovat aina tärkein. Kyseessä voi olla tietoinen itsekkyys, tai silkka käytöstapojen puute. Jälkimmäistä voit koettaa korjata hienovaraisella opastuksella. Älä anna ennen kuin olet itse saanut. Sen sijaan egoismi on hankalampi homma, jopa mahdoton ratkaistavaksi."
– Herra 47, aviossa

Alla näet ensi viikon kysymyksen – mies, miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

"Miksi kondomin käytöstä on tullut ongelma? Tuntuu oudolta, että seksi uuden kumppanin kanssa pitäisi lähtökohtaisesti jo olla niin, että nainen huolehtii omasta kehostaan ja riittää, että mies sanoo olevansa puhdas. What?

On todella outoa että miehet vielä 20+ iässä ruikuttavat 'miksen saa ilman' ja 'voi --ttu tää on kyllä aina semmosta sohlaamista'. Kyllä, varmasti moni muukin on sitä mieltä että kortsun asettelu ja sähläily ei ole kivaa, mutta kyse ei varmastikaan voi olla tuntumasta, kun ei se akti siitä ainakaan pitene. Just saying. Miksi miehelle tämä asia on niin vaikea?", kysyy nimimerkki Kumilikka.

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat