Tästä syystä "jälkileikki" on yhtä tärkeää kuin esileikki – voi tuoda tyydytystä ja lisää seksiä!

Iso O - matka hekuman huipulle 8:10

Monet pariskunnat keskittyvät seksissä orgasmiin. Sen saavuttamisessa on korostettu erityisesti esileikin merkitystä, mutta brittilehti The Sun muistuttaa myös "jälkileikin" tärkeydestä.

Miksi naiset teeskentelevät orgasmin? Katso keskustelua yllä olevalta videolta?

Monilla seksin jälkeisiin aktiviteetteihin kuuluvat vain muutamat suukot, hetken halailu ja sitten yleensä sammutetaankin valot tai siirrytään muihin hommiin.

Brittilehden mukaan olisi kuitenkin tärkeää panostaa jälkileikkeihin enemmän, sillä se voi tuoda seksiin lisää tyydytystä.

Jos seksiä ajattelee urheilusuorituksena, voi esileikin nähdä lämmittelynä, itse aktin urheilusuorituksena ja jälkileikin palautumisena. Eihän venyttelyäkään kannata jättää maratonin jälkeen väliin – ei siis jälkileikkiäkään.

Voi johtaa parempaan seksiin

Tutkimusten mukaan pahimillaan jopa 80 prosenttia naisista jää ilman orgasmia seksin aikana. Orgasmi ei kuitenkaan ole ainoa avain hyvään seksiin. Myös muunlainen tarpeiden tyydyttäminen kannattaa.

Molemminpuolinen tyydytys onkin yksi tärkeimpiä asioita, jotta seksielämä säilyy terveenä ja onnellisena.

Jälkileikit vaativat vähemmän aikaa ja vaivaa kuin mikään muu seksiaktin osa – sitä on vaikea mokata. Käytä aika vain rentoutumiseen toisen kanssa. The Sun antaa vinkit, joilla pääsee alkuun.

1. Puhukaa

Puhuminen kannattaa aina. Seksin jälkeen voi olla hyvä kerrata, mistä pidit erityisesti juuri loppuneessa sessiossa. Näin kumppani saa myös vinkkejä siitä, mitä kannattaa tehdä jatkossa.

2. Pussailkaa

Joskus meno saattaa äityä niin kiihkeäksi, että pussailu jää vähemmälle. Jälkileikki onkin oiva hetki sensuellille pussailusessiolle.

3. Hierokaa toisianne

Jälkileikkiin kuuluu erottamattomana osana ihokosketus. Ja mikäs sen parempaa kuin lihasten rentouttaminen ja sensuelli koskettelu hieronnan muodossa.

4. Käykää suihkussa yhdessä

Kun hetki sitten on likaannuttu yhdessä, on hyvä idea myös puhdistautua yhdessä. Suihkuun voi yhdistää myös hieronnan vaikkapa saippuan ja pesusienien avulla. Myös puhuminen ja pussailu onnistuu samalla.

5. Lukekaa yhdessä

Romanttisen musiikin, kirjojen tai eroottisten kertomusten kuunteleminen ja lukeminen ovat myös täydellisiä jälkileikkiaktiviteetteja. Lukekaa vuorotellen toisillenne.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat