Seksikolumni: Mies, vältä tätä ärsyttävää virhettä – pilaa kumppanisi mahdollisuuden orgasmiin

Osaatko lukea naistasi vällyjen välissä?

MTV Lifestyle kertoi viikon alussa haasteesta, jonka  ideana on tuottaa naiselle orgasmi 15 minuutissa. Helppoa, vai mitä? Ohjeet olivat hyviä, mutta eritoten huomioni kiinnittyi yhteen seikkaan. Seikkaan, joka jokaisen miehen tulisi painaa tiukasti mieleensä.

Men's Health -sivuston haastattelema, Love Her Right -kirjan osin kirjoittanut Joni Frater muistuttaa nimittäin siitä, että naiset yksinkertaisesti vihaavat liiallista tekniikoiden vaihtelua.

– Kun teet jotain, joka aiheuttaa positiivisen reaktion, jatka sen tekemistä, täysin samalla nopeudella ja voimakkuudella, Frater vinkkaa.

Olen niin samaa mieltä. Kaikki naiset ovat samaa mieltä. Harva asia ärsyttää seksin aikana yhtä paljon kuin se, että on juuri saamassa orgasmin... Ja sitten mies alkaakin puuhaamaan jotain aivan muuta. "Huhuu, pelisilmä, missä olet? Sinua kaivataan sängyssäni." Orgasmin mahdollisuus meni nimittäin siinä.

Tämä on asia, josta ei voi liikaa jauhaa. Jos nainen voihkii tai muutoin näyttää nauttivan, on vaikea käsittää, miksi kenenkään mielestä olisi hyvä idea vaihtaa sellaisella hetkellä toimintamallia. Mitä oikein liikkuu sellaisen ihmisen päässä? "Ai, sain hänet nauttimaan, kokeilenpas yhtä toistakin kikkaa..."  Älä kokeile. Älä missään nimessä lopeta sitä, mitä olet tekemässä. Se on yksi suurimmista mokista, joita mies voi sängyssä tehdä.

Olipa kyse sitten yhdynnästä tai suuseksistä, pelisilmän puute voi pahimmillaan pilata mahdollisuutesi uusintaan. Pidemmässä parisuhteessa se voi saada kumppanisi jopa karttamaan seksin harrastamista kanssasi. Miksi hän nimittäin vaivautuisi, kun et kuitenkaan ymmärrä hänen tarpeistaan mitään?

Jos et tiedä, nauttiiko kumppanisi, kysy. Anna hänelle kaksi tarkkaa vaihtoehtoa. Kysy esimerkiksi, että jatkanko suuseksin antamista vai olisiko jo yhdynnän vuoro? Näin naisesi on helppo vastata sinua loukkaamatta, ja itse pysyt kärryillä siitä, missä mennään.

Jos nainen on hiljaa ja paikoillaan, eikä kosketuksesi tunnu tekevän vaikutusta, tarkista pulssi ja vaihda asentoa. Mutta älä ikinä, ikinä, ikinä lopeta sitä, mitä olet tekemässä, jos nainen näyttää nauttivan. Ainakaan kysymättä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja