Naisen nautinto kiihottaa miestä

Suurin osa miehistä nauttii naisensa suullisesta hyväilystä. Suuseksi merkitsee Helmen kyselyn mukaan heille läheisyyttä, nautintoa ja kiihottumista toisen todellisesta kiihkosta.

Helmi halusi tietää seksiaiheisessa viikkokyselyssään, mitä mieltä miehet olivat kumppaninsa suullisesta hyväilystä. Tulos ei ollut yllätys. Likemmäs tuhannesta vastaajasta 81 prosenttia kertoi antavansa naiselleen mielellään suuseksiä. Ainoastaan noin 9 prosenttia ei ollut mielissään puuhasta.

Useasta myönteisestä vastauksesta kävi ilmi, että puolison hellimistä pidettiin hellyydenosoituksena ja naisen käsinkosketeltava nautinto kiihotti myös suuseksin antajaa. Osa ei voinut kuvitella seksin harrastamista ilman sen elintärkeää osaa: suuseksiä.

Rakastelu ilman suuseksiä ei tunnu hyvältä

81 prosenttia miltei tuhannesta miesvastaajasta kertoi nauttivansa kumppaninsa suullisesta hyväilemisestä. Suuseksin antaminen koettiin antoisaksi naisen siitä saaman nautinnon vuoksi, mutta myös kiihottavaksi. Suuseksi korvasi parhaimmissa tapauksissa esileikin myös miehen osalta. Vastauksista kävi ilmi, että suullista hyväilyä pidettiin intiiminä hetkenä, johon kulminoitui suhteen läheisyys ja kumppaneiden välinen rakkaus.

– Naiseni nauttii siitä, kun teen temppuni pehmeimmällä ruumiinosallani. Minä taas nautin tiedosta, että tuotan hänelle nautintoa.

– On hienoa tuntea naiseni räjähtävä orgasmi, kun kiusoitellen vien hänet huipulle. Suuseksi on tärkeä osa seksiä ja naiseni pitää siitä erityisen paljon.

– Saan nähdä, kuinka toinen nauttii kosketuksesta.

– Nainen maistuu niin herkulliselta ja on äärimmäisen palkitsevaa nähdä, kun nainen nauttii ja parhaimmassa tapauksessa saa orgasmin.


– Annan oikein mielelläni vaimolleni suuseksiä, koska se on aina varma keino saada hänelle orgasmi. On todella kiihottavaa katsella, kuinka vaimo kiemurtelee kiihkoissaan silloin, kun olen nuolemassa häntä...

– Annan, kunhan nainen on muistanut huolehtia hygieniastaan. Nautin siitä. Tosin naiset saisivat harjoitella hieman enemmän suuseksin antamista miehille. Harvassa ovat naiset, jotka osaavat homman hellästi ja tunteella.

– Mikäs sen kauniimpaa kuin nähdä nainen kiemurtelemassa nautinnosta, jonka annan hänelle suullani. Rakastelu ilman suuseksiä ei vain tunnu hyvältä.

– Silloin pääsee kaikkein intiimeimpään kosketukseen rakastamansa naisen kanssa. Kieltä on treenattava, että jaksaa pyörittää sitä kramppaamatta riittävän kauan.

– Olin pitkään yhdessä saman tytön kanssa. Ensimmäinen seksikertani tapahtui hänen kanssaan ja pidimme molemmat suuseksin antamisesta. Syynä on vain toisen mielihyvän tuottaminen, vaikka itse nykyään tälle nykyiselle haluaisin antaa sitä myös omasta halustani, ilman pakkoa seksin harrastamiseen. Tykkään siitä erittäin paljon ja tykkään nähdä, kun tyttöni nauttii saamastaan. Ongelmana vain on, että hän ei siitä niin paljoa välitä – saamisesta tai antamisesta – vaikka kuinka yritän saada hänet puhumaan, että mistä kohdasta tuntuu parhaalta.

– Kun näen naisen nauttivan, kiihottaa se itseänikin todella paljon! Suuseksin aikana naisen nautinto on todellakin omissa käsissä, ja tästä hyvin suoriutuessa saa todella hyvän mielen.

– Ehdottomasti annan vaimolleni suuseksiä. Siitä saa itsekin suurta nautintoa, kun näkee hänen nauttivan joka hetkestä! Yksi syy myös se, ettei vaimoni saa orgasmia yhdynnän avulla.


– Varmin tapa saattaa kumppani orgasmiin. Sen jälkeen voi rauhassa, ilman suorituspaineita, keskittyä omaan nautintoon.

– Se on kiihottavaa, ja aina ei itseä huvita rakastella.

– Kiihotun itse siitä enemmän, jos kumppanini nauttii, kuin siitä, että hän tyydyttäisi minua. En tiedä mitään kiihoittavampaa näkyä kuin nainen joka kiemurtelee kieleni liikkeiden tahtiin. Ja nautin myös itsekin suuseksin antamisesta. Itse en ole pyytänyt kertaakaan nykyiseltä kumppaniltani suuseksiä. En pidä siitä erityisemmin.

– Itse annan mielelläni suuseksiä naiselle. Syitä on muutamia. Pidän siitä tunteesta, jonka saan, kun annan naiselleni suurta nautintoa ja näen, kuinka hän nauttii. Ja toisaalta, kun itse annan sitä usein ja mielelläni, avovaimoni tekee sanoin. Kolmantena asiana on sekin, että koska annan sitä itse, voin hyvällä omallatunnolla nauttia loppuun asti, kun naiseni esim. jonain aamuna päättää yllättää ja herättää minut suuseksillä.

– Toisen suuresta nautinnosta innostuu myös itse älyttömästi – ja vielä kun sen näkee. Siihen päälle syvä kiintymys toiseen, monen vuoden yhdessäolo ja toisensa tunteminen... Oman kanssa uskaltaa antaa nautinnon tulla syvältä ja kunnolla.

– Totta kai annan! Miksi en antaisi? Nainen saa sillä orgasmin ja itse myös suuren nautinnon. Aluksi naisen mielestä se oli kiusallista, mutta nautinnon määrästä päätellen ei ole enää. Minulle se on melkeinpä tärkein vaihe seksissä!

– On taivaallista antaa vaimolleni suuseksiä. Suuseksin antaminen toimii myös itselleni kuin esileikki. On mahtavaa nähdä, kun rakkaani saa orgasmin suuseksin aikana. Suosittelen lämpimästi kaikille

– Kuka ei rakastaisi antaa naiselle suuseksiä? Siinä voi leikitellä kaikin mahdollisin keinoin, kunhan pitää itsensä kurissa.

Tutustu erootiikan maailmaan Helmi-kauppassa!


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja