Naisellinen Jenni Haukio – tällainen on presidentin puolison tyyli!

Virkaan astuvan presidentti Sauli Niinistön puoliso Jenni Haukio viihtyy klassisissa ja konservatiivisissa asuissa. Haukion asujen helmet koottiin yhteen.

Virkaan astuvan presidentti Sauli Niinistön vaimolla, Jenni Haukiolla, 34, on klassisen yksinkertainen tyyli, jota hän maustaa naisellisilla yksityiskohdilla. Helmi kokosi yhteen parhaita paloja Haukion asuvalinnoista.

Haukio on totuttu näkemään maanläheisissä väreissä: hän on mieltynyt erityisesti mustaan, harmaaseen ja näiden värien eri sävyihin. Haukio uskaltaa piristää asujaan välillä yksityiskohdilla, joiden valinnassa hänen makunsa on vankan tyylikäs.

Haukio saisi kuitenkin olla vielä rohkeampi valitessaan pirteitä yksityiskohtia asukokonaisuuksiinsa. Haukion varmalla maulla olisi eittämättä mahdollista päätyä hieman pirteämpiin ja räväkämpiinkin kolmekymppisen tyyliin istuviin asuihin, jotka olisivat kuitenkin klassisen tyylikkäitä ja arvokkaita.

Tumma ja arvokas iltapuku

Kun Jenni Haukion on määrä sonnustautua iltapukuun, valitsee hän tumman puvun. Niinistön puolison yllä on vuosien varrella nähty paljon mustaa, harmaan eri sävyjä sekä tummaa punaista ja violettia.

Hoikka Haukio ei arastele paljastaa decoltetaan – hyvän maun rajoissa tietenkin. Vuosien saatossa Haukion yllä on nähty niin olkaimettomia, syväänuurrettuja kuin yksiolkaisiakin iltapukuja.

Haukion juhlatyyli on kautta linjan arvokas ja hillitty. Naista ei ensimmäisenä pysty arvostelemaan aikanaan siitä, että hänen asukokonaisuuksissaan tapahtuisi liikaa – ei edes iltapukujuhlissa. Haukion tavanomaiseen juhlatyyliin hän yhdistää yksinkertaisen laukun ja kihartaa hiuksensa ilmaviksi.

Laukku täydentää asukokonaisuuden

Haukio on mieltynyt pienikokoisiin laukkuihin. Vaikka tänään virkaan astuvan presidentin puolison tyyli on muutoin hyvin hillitty, laukkujen kanssa Haukio uskaltaa räväyttää. Naisen käsipuolessa on nähty useita pirteitä pikkulaukkuja.

Erityisesti Haukio pitää kirjekuorilaukuista, joita hän yhdistelee asukokonaisuuksiin tarkkaan harkiten. Haukio käyttää usein maanläheisten asujen seurana tiettyä tehosteväriä, joka toistuu laukun lisäksi myös muualla asussa.

Hillityn naisellinen bisnestyyli

Vaikka Haukio on tottunut työssään ja edustustehtävissään käyttämään jakkupukuja, viihtyy hän myös naisellisemmissa asuissa. Romanttiseen tyyliin selvästi mieltynyt Haukio ei arkaile valita ylleen asuja, joiden yksityiskohtina on esimerkiksi rusetteja.

Klassisen kynähameen yhdistäminen romanttiseen rusettipaitaan tai kevyeen takkiin tuo Haukion hillittyyn tyyliin kaivattua piristystä. Maanläheisiin väreihin mieltynyt presidentin puoliso uskaltaa tehdä pieniä naisellisia ratkaisuja asussaan, joiden kanssa hän saisi olla entistä rohkeampi.

Myös riipukset ovat Haukion mieleen. Presidentin puoliso täydentääkin usein tyylinsä arkena yksinkertaisilla hopeanvärisillä riipuksilla.

Perisuomalaista arkipukeutumista

Arkena Haukio on tottunut pukeutumaan rennon suomalaisesti. Suomalaisten vaihtelevien sääolosuhteiden mukaan arkiset kotivaatteensa valitseva Haukio ei kuulu niihin, jotka kamppailevat korkeissa koroissa hankea vastaan. Sitä vastoin Haukio tuntee olonsa mukavaksi myös arkisessa villapaidassa.

Luonto on lähellä Haukion sydäntä ja hän viihtyy silminnähden ulkona paksuissakin toppatamineissa. Kun kyseessä on vapaa-aika, asettaa Haukio mukavuuden tyylikkyyden edelle.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja