Nainen: Yksinkertaisuus on kaunista myös sängyssä!

Lakanoiden väliin voi saada säpinää myös ilman monimutkaisia seksitemppuja. Kokeile maustaa seksielämääsi näillä yksinkertaisilla, mutta erittäin tyydyttävillä peruskikoilla.

Riisu itsesi. Kirjailija ja rakkausvalmentaja Lauren Frances toteaa, että yksinkertaisin tapa saada miehen huomio on riisuutua. Muista kiusoitella, härnätä ja houkutella.

– Seiso suoraan miehesi edessä niin, että hän ei pysty koskettamaan sinua. Riisu itsesi hitaasti, yksi vaatekappale kerrallaan, Frances neuvoo.

Sido hänet. Mies ei ehkä pidä lempikravattiansa kiihottavana, mutta siitä saa erinomaisen seksilelun.

–Riisu miehen kravatti ja sido hänen silmänsä sillä. Voit myös sitoa hänen kätensä ja kerro samalla, mitä aiot hänelle tehdä, Frances vinkkaa.

Keskity korviin. Näyki kevyesti miehesi korvia. Aloita kuiskimalla seksikkäitä sanoja rakkaasi korvaan ja näyki hellästi korvalehteä. Korvat ovat herkkä osa vartaloa, ja kun otat ne huomioon, aiheutat samalla miehellesi kylmiä väreitä.

Uskalla olla päällä. Ole miehesi päällä, kun harrastatte seksiä. Tässä asennossa voit itse kontrolloida tahdin ja miehesi näkee sinut täydellisesti. Lisäksi tämä jättää miehesi molemmat kädet vapaiksi.

Olkaa käsikkäin. Tämä voi kuulostaa kliseeltä, mutta käsistä pitäminen on intiimiä ja tekee myös seksistä jännittävämpää, kertoo seksologi Yvonne K. Fulbright. Kun kosketat rakastasi, lähetät samalla teidän molempien aivoihin onnen signaaleja. Ota tämä huomioon myös sängyssä. Tunnelma on sitä intiimimpi, mitä enemmän kosketatte toisianne.

Viivyttele nautintoa. Fulbright toteaa, että monet ihmiset eivät malta hidastaa vauhtia seksin aikana. Riko rutiinejanne ja pidä taukoja myös sängyssä. Tulos on entistäkin tyydyttävämpi. Pyydä, että miehesi kertoo, kun on laukeamaisillaan. Pysähtykää hetkeksi suutelemaan tai vaihtakaa asentoa. Kun olette tehneet tämän muutaman kerran, myös nautinto on suurempi.

Huomioi miehesi takamus. Pienet läpsäytykset kuuluvat seksiin, mutta harva on kokeillut hieroa takamusta. Fulbrightin mukaan tämä toimii mainiosti osana esileikkiä tai seksiä. Tätä niksiä kannattaa kokeilla myös silloin, kun miehesi on väsynyt. Hellä hieronta saattaa saada hänet eroottiselle päälle nopeasti.

Kosketa itseäsi. Olet luultavasti kosketellut itseäsi omassa rauhassa, mutta sen tekeminen miehesi edessä voi parantaa teidän seksielämäänne. Intiimi kokemus lähentää teitä ja lisäksi miehesi oppii, minkälaisesta kosketuksesta pidät.

Keskity kiihottamaan häntä. Koska miehet kiihottuvat helposti, naiset eivät näe paljon vaivaa esileikissä. Nyt on aika korjata tilanne. Katsokaa yhdessä pornoa tai lähetä miehellesi eroottinen sähköposti, jossa kerrot yksityiskohtaisesti, miten paljon haluat häntä.

Nopeasti tositoimiin. Älä riisuudu kokonaan. Jätä rintaliivit yllesi ja nosta hametta tai mekkoa ilman, että riisut sen pois. Näin viestität miehellesi, että et jaksa odottaa, vaan haluat saada hänet sillä sekunnilla.

MTV3/Helmi

Lähde: Glamour.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja