Mainos

Nainen tuomittiin vankeuteen – syynä liian kovaääniset petipuuhat

Naapurit nostivat syytteen naista vastaan, jonka seksielämä häiritsi liikaa heidän yöuniaan. 

Yhdysvaltalainen 25-vuotias Amanda Warfel on määrätty enintään 90 päivän vankeusrangaistukseen sen jälkeen, kun hän myönsi syyllistyneensä häiriökäyttäytymiseen. Naapurit olivat nostaneet syytteen tätä nuorta naista kohtaan, joka heidän mukaansa harrasti liian kovaäänistä seksiä. 

Nainen ei saa lähestyä naapureitaan

Warfel on ollut vangittuna maaliskuun lopusta alkaen, jolloin hän myönsi syyllistyneensä häirintään ja huonoon käytökseen. Naapureiden mukaan nainen harrasti niin kovaäänistä seksiä, että se häiritsi heidän yöuniaan ja teki elämän sietämättömäksi. Etenkin naisen makuuhuoneen seinän takana asuvat naapurit valittivat naisen sänkypuuhien aiheuttavan vaatekaapin ja sängyn tärinää.

Viimeinen pisara naapureille oli musiikin soittaminen ja rasistiset kommentit, jotka saivat heidät nostamaan viimein syytteen naista kohtaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Käräjäoikeudentuomari määräsi naisen maksamaan oikeudenkäyntikulut itse. Hän kielsi myös naista olemasta missään tekemisissä naapureidensa kanssa, vaikka nainen esittikin oikeudessa toiveen, että voisi pyytää naapureiltaan anteeksi. 

Lähde: USAToday 

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.